<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸能否領英格蘭進08歐國盃決賽週?
返回列表 回復 發帖
不如整個李建和能否帶領香港衝出亞州
Originally posted by ronja at 2007-2-15 04:07 AM:
同組有嗰幾隊垃圾球隊,至勁咪得Russia同Croatia.....咁都出唔到綫就好去死啦!!!
成日講到英國隊同碧咸幾勁幾勁,真係咁勁就整個post叫:「碧咸能否帶領England奪取
2008歐洲國家盃?」而家連出綫都有問題呀!!!
你幾時見過人問:「朗拿甸奴能否領巴西逅2010世界盃決賽週?」
你真係有種張政治版罵戰帶來SPORT版這裏!我服佐你!
希望你豬年唔會再咁幼稚,初七又大一歲,唔會再似個小朋友咁四圍放火!
這裏的版大應該會比政治版的多,你好自為知!

可能你對體育一無所知,英格蘭現在兵源短缺,隊長泰利都係大病初愈,
右邊人腳亦短缺,反觀以往的左邊人腳亦短缺問題得以解缺,因為有了達寧,
麥卡倫不是艾力臣,不會重用小將禾確特,禾應去打U21英格蘭國家隊。

英格蘭很快就要作客勁旅以色列,以色列主場不容忽視,無乜歐洲人敢去過度睇波!
馬其頓亦是攪局者之一,俄羅斯和克羅地亞更是未常一敗,英格蘭只少也要擊敗他們,
才能確保成功出線,如果英格蘭輕敵不留神,便會停在第三位,進不了決賽週。
因為今年有兩個主辦國,所以唔會設有第三名附加賽!組組都會爭硼頭!十分精彩。

[ Last edited by locklock on 2007-2-15 at 08:49 AM ]
強烈支持碧咸呀@@
你一定入得番既
Originally posted by chunchunchun at 2007-2-15 06:08 AM:
不如整個李建和能否帶領香港衝出亞州

李健和
位置  :右中場
出生日期:20-10-67(40歲)
出生地點:香港

大衛碧咸
位置  :右中場
出生日期:2-5-75(32歲)
出生地點:英格蘭

碧咸和和仔相差8年。

和仔和AC的馬典尼一樣老當益壯,而且馬典尼是打中堅,而和仔還在打翼,
但他們兩者年過四十,長江後浪推前浪,不再代表國家隊出戰了!
(和仔打賀歲盃都只係玩玩而矣,打完咪又退隊,唔會持久!

而碧咸只是32歲,又為何不可以從招入英格蘭國家隊?

瑞典的軒歷拿臣1971年9月20日出生,35歲高齡還在世界盃賽場上馳騁,
為何08歐國盃來臨之時,只是33歲的碧咸不能參戰?

[ Last edited by locklock on 2007-2-15 at 09:11 AM ]
bigfish
beckham唔係唔想踢,而係macau倫唔揀佢入英格蘭踢啦...
作為一個足球員,,可以為自己國家出力係一種光榮!!!!!
hope he can do this.........
Originally posted by ronja at 2007-2-15 04:07 AM:
同組有嗰幾隊垃圾球隊,至勁咪得Russia...
Russia同克羅地亞一D都唔差
Russia有希丁克教路,本身實力唔曳
雖然上場友賽大敗比holland,但唔能夠以友賽成績作準
畢竟佢地對上兩屆世界杯都有不俗表現
有心守和你o既話,英格蘭分分鐘入唔到波,和波失分

至於克羅地亞更加唔駛講,自98世界杯後一直係各大杯賽黑馬
06世界杯更差d成為巴西晉級o既絆腳石
陣中有帶領摩洛哥攞過歐聯亞軍o既格拉斯哥流浪前鋒柏素、
效力祖雲達斯多年o既納比愛將後衛杜陀、
係德甲打滾多年o既中堅Simunic同埋前鋒卡拉斯歷、
雖然係AC後備居多但爛船都有3斤釘o既史米
仲有門將柏迪高沙,同效力樸茨茅夫o既新星中場大腦卡蘭積卡
個個實力都有返咁上下
克羅地亞發揮出色o既話,絕對可以同英格蘭打成均勢
贏埋你都仲得!

面對e兩隊球隊失分的話,英格蘭要晉級難上加難!

[ Last edited by MaxFigo on 2007-2-15 at 12:39 PM ]
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2007-2-15 12:33 PM:
Russia同克羅地亞一D都唔差
Ru...
克國柏素退出佐國家隊啦,依家克國係靠高華兄弟頂住,克國換班換教練可話十分順利。
其實都唔洗講咁遠,對住魚腩馬其頓主客兩回合,都不能全取六分以是一大敗筆。
如果下場比以色列迫和,就可以話係咁大,所以咸哥一定要在這危急之秋復出,造硬救世主!

he is a guy of miracles ,and a (big match) player , maybe this time he could pull off some magic moves to save this demoralized england team

[ Last edited by tai1980 on 2007-2-15 at 04:10 PM ]

355 x 450 PIXEL下載

http://www.twcenter.net/forums/index.php
個教練冇料堵,帶米杜士保咁耐都系浮浮沉沉,關碧咸乜事喎?
碧咸真系咁勁就贏左世杯啦,
碧咸真系咁勁系皇家馬德里唔洗近排先破正選不勝啦,
仲有,老而不退好剋人憎架,可能上仗個FK撞彩,又唔知幫唔幫到手
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸能否領英格蘭進08歐國盃決賽週?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。