<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸能否領英格蘭進08歐國盃決賽週?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by locklock at 2007-2-15 09:03:

[img]http://www.hkfa.com/var/imag...
因為年老靠的是波底及經驗,只要波底好就可以去到邊掂到邊,可惜碧咸波底並不在拿臣、柏金、巴治奧及施丹的水平,所以佢唔好
Originally posted by Rated-R at 2007-2-15 07:08 PM:
個教練冇料堵,帶米杜士保咁耐都系浮浮...
你o既觀點中...只有麥卡倫無料我係認同

碧咸無疑無能力可以令英格蘭贏世界杯
不過我相信世上除左上帝之外,無人可以靠一己之力令球隊奪冠

碧咸做親正選皇馬都輸?
舒夫真高初初去車仔,夠入親波都輸波啦
咁又點?唯有怪佢地腳頭唔好,黑仔lo
但好似唔關實力事bo....
當然如果你認為碧咸可以憑一己之力令球隊輸波的話
咁即係你間接同意碧咸能力同上帝不相伯仲啦

球FK撞彩??
係呀,我都相信碧咸一世人入咁多靚罰球,全部都係撞彩ga ja
你好彩o既話你都做到ga

老而不退剋人憎??
邊個話老就一定要退??
totti唔理國家隊死活,一老就退,我覺得似係不負責任多d bo
趁仲有能力,報效國家,何罪之有??

只怕你係欲加之罪,何患無詞 (呢句說話同樣適用於好多一面倒批評碧咸無料o既人)

[ Last edited by MaxFigo on 2007-2-15 at 07:47 PM ]
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
唔睇好英格蘭 差左唔少
成日都講英格蘭
Originally posted by locklock at 2007-2-15 08:40:

你真係有種張政治版...
30歲嘅小朋友慳D啦你.....我睇波陣你仲係你老豆嘅一條精虫咋

阿叔回覆陣都冇留意邊  個開post,根本冇人留意你,你唔好以為自己咁  有地位

我只係議事論事:  如果England咁勁根本就唔駛擔心出線問題,等於冇乜球迷會擔心巴西入唔倒World Cup决賽週!!如果英格蘭真係一個足球強國,少一個泰利又如何?難道成個國家冇一個人可以代替佢?巴西會唔會擔心冇咗朗拿旬奴呀???

更何況任何一個國家隊係唔會有兵源短缺呢個問題,而只有傷兵困擾不能排出最強陣容呢個問題,成個國家冇人識踢右邊??唔會啩?!只不過係D右翼未到世界級水平出去同人踢啫!!

至於領隊方面,你估做England領隊咁容易呀?易就唔會冇英國佬做揾艾歷臣做啦!!國內球迷每每對國家隊期望咁大,贏波就冇乜所謂,嘩!如果輸波或和咗馬其頓呢D球迷眼中嘅弱旅,麥卡倫真係有得震冇得瞓,隨時要執包服!!不過我現時都好欣賞老麥肯為英格蘭嘅付出!!!

WARNING!
NO PERSONAL ATTACK!
NEXT TIME YOU WILL HAVE PENALTY!!!

[ Last edited by brightlee on 2007-2-15 at 11:29 PM ]
我諗碧咸都入唔返國家隊啦,因為麥卡倫唔鍾意佢,佢去美國搵銀算啦.

要打返國家隊, 除非英格蘭換領隊啦!
Originally posted by MaxFigo at 2007-2-15 19:44:

只怕你係欲加之罪,何患無詞
你講得呢句我已不想同你再談
節省些少啦,偏幫當中間,亂說一通當自己才子
要全隊波睇佢做頭叫好球員咩?分工合作一定比單打獨鬥好,只怪個教練低章

[ Last edited by Rated-R on 2007-2-15 at 09:09 PM ]
我諗碧咸可以帶領英格蘭入決賽週...
始終冇左佢...英格蘭都有一定既實力...
但係缺少左兩邊精彩既出波...
話雖如此,但係唔知佢來季過左美國之後會變成點...
Mclaren won't recall Becks, i think
Originally posted by ronja at 2007-2-15 20:35:

30歲嘅小朋友慳D啦你.....我睇波...
i didn't start this.
please read all the posts
who is the one who first post things like 'naive' and '你好自為知'??trying to attack me and scare me??

i'm just filter-004ing the topic without mention any name  but get attacked and criticise by somebody and typed the words in red

a fair judgement is needed here in ef!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Last edited by ronja on 2007-2-15 at 10:11 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸能否領英格蘭進08歐國盃決賽週?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。