<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 好對唔住男朋友o甘
返回列表 回復 發帖
以後小心d啦,好彩你男朋友唔嬲
Originally posted by lywv5 at 2007-2-28 02:04:
i think you are a cheap chick
Originally posted by angry888 at 2007-2-28 13:03:
Agreed.
蝦.............你兩個都幾口痕噃~
人地問問題你地就話人cheap,至 high 你地啦 ~
既然你地咁 high,一係就高人高見咁幫吓人、一係就無謂覆喇,咁cheap 有失你地身份呀 high 人~

if you two really wants to play something "high", see you in M.C.C. or [頑童俱樂部],anytime~
Originally posted by specificness at 2007-2-27 10:40 PM:
如果真係只是訓埋同一張床一晚,甚麼...
好support呢位人兄的說法,蠻可接受   我都有咁既意思
Originally posted by iloveapplebu at 2007-2-27 10:21 PM:
成班朋友一齊玩,飲大左少少
同另一個...
唔好因為一時ge感覺而做錯決定la~
慢慢諗真d
大家對呢件事都有唔同o既意見
或者有人會覺得我好唔岩,應該要設身處地諗下男朋友o既感受
當然我亦知飲酒唔係一個藉口
所以我知自己係呢件事係錯左

事實上,我對呢個男仔話有feel只係錯覺(一早已知道)
而家呢一種感覺係一種受保護的安全感
同呢個男仔由小學識到而家
佢好take care我,對我好好(其實佢好gentleman,對所有人都好好)
再講一個小小秘密比大家聽
就係我由細個已經無左爸爸
而我當呢個男仔好似我家人咁(因為連我屋企人都識呢個男仔)
當時就好有被疼鍚的感覺

而家諗返件事,原來只要你個心無歪念
就算比你同一張床訓都好
都好似同一個屋企人同床o既親密感覺
(當然唔係係人都得啦,唔鐘意聽唔好插)

anyway好多謝大家o既意見同祝福~^^祝大家都開開心心
唉呀唉呀  
難攪呀
而家講左咪好囉.....大家相處在乎坦誠~~~~呃黎呃去既感情,又有什麼意思~~~
經一事,長一智...希望你以後做所有事都三思而後行.......特別係感情呢樣野....行錯一步,就真係好難挽回~~~~
仲有,以後對你男朋友好d啦....而家仲有d咁大方既男仔,真係唔多架啦~~~
而家諗返件事,原來只要你個心無歪念
就算比你同一張床訓都好
都好似同一個屋企人同床o既親密感覺

wow...
i hope you will understnad when you BF say that to you when u caught him sleeping with other girls
恭喜妳,妳的朋友是一個君子(風化案件中,犯案者都通常是受害人的朋友而非陌生人),妳亦擁有一個愛妳的男友。但是如果妳鍾意飲酒,我相信妳依然有機會飲醉,一樣有機會身陷檢境,其實下次活動,點解妳唔帶埋男朋友出現呢,咁樣唔係最安全咩。
Originally posted by yankeelam at 2007-3-18 12:02 PM:
恭喜妳,妳的朋友是一個君子(風化案件...
應該更唔會安全,可能會有BB。哈哈!!
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 好對唔住男朋友o甘

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。