<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 08:59 PM:  @! R% K2 N% \- M# I& L! u
我是個很誠實的人(但唔老實)
+ w: {& k1 O6 J9 x係我幅...
4 g- H) C  ]- f" k4 v
) o! P8 Y( [4 R7 ^! x- pe加先黎自我更正.........作癈!!!!
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 20:59:
# X( H$ B" I7 o0 t* L/ R" S( V) N我是個很誠實的人(但唔老實)
% r! y: S* s8 h. Y! R# y, V0 _係我幅...
' W7 G6 X: F! K( b; i; I
Originally posted by playbr2 at 2007-3-4 21:03:4 |# [. {$ J& c$ j( f+ ^; R% R
" g" Z, g& O5 I& X; Q6 A: [, S4 w

) v5 Y) w, k/ ^: f8 l: be加先黎自我更正.........作癈!!!!
. |. O( g( J* w/ a+ V7 ~$ U快D重新交file啦
我只重交圖片算了: ~: |# |; y- j3 C+ x
0 {1 p( d- q2 v7 E/ ^' L+ F
我只是好奇問問
, V- `4 A/ H- l2 j  mplay兄你明唔明我在夢中得到咩野啟示?
& E! Q: Q3 G' t* ^2 _
3 c. N; S( B+ l0 b% i% }$ }9 O[ Last edited by Triangel on 2007-3-5 at 12:48 AM ]

13ball.rar (2.1 KB)

Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 21:25:' E7 e0 I8 v+ v. r! P2 e
我只重交圖片算了
# L; V0 a( n9 u( W% Q# J答到就得啦!!
9 J% `: V4 X' e0 [% p; M+ Y* l1 ~+ X: H1 z
不過sakura兄當初咪話無可能咩?
/ @; r% l  w, ?1 o6 v
Originally posted by guswan at 2007-3-4 09:31 PM:
( H8 K$ S/ a8 ]
3 u5 G7 r4 }5 V. p3 V6 d, G8 R答到就得啦!!. d6 a4 B9 |6 T' N0 q7 }/ \
; G. X; H, ^- O
不過sakura兄當初咪話無可能咩?
1 Z( y1 i- Q8 c, i0 S6 {+ f+ h" m( C
1 }- |7 T* c6 U
* J# h/ \+ U) U  S4 A9 k/ }) J! i
我當時說
: N3 A: h5 Y0 O4 W1 T0 y. J7 W. C2 b  S8 M# J5 I
「如果要透過3次操作,要在13粒波子中搵出一粒未知重左定輕左ge波子,我會說是不可能的
$ ^3 I0 D4 `- A$ U但我見到又有人答到wor,雖然我沒有看他們的答案(所以我唔知係邊種情況,我估佢地答0岩掛...)
' D) t2 s1 N+ {9 f所以我覺得係問題出在我身上,但又不能確定[<=我是這樣說的]) m- @# \; i, U5 J. d8 D8 g
' C( ]+ N% I  Q
[ Last edited by sakura310 on 2007-3-4 at 09:49 PM ]
除非加多一粒己知重量正常的球(BALL X), 否則三次根本不可能!!!
Originally posted by ming8964 at 2007-3-11 06:17 PM:- M) u% V) H1 _: |) {, V4 X9 i
除非加多一粒己知重量正常的球(BALL X), 否則三次根本不可能!!!
% I& f+ J! {. C1 P  g. e  m
5 w" U. h  z" L3 ]
吾計我,e個論譠都有三個人通關,点會冇可能.......真理就係真理,冇咩''除非''丶亦都冇咩''不可能''!!!!
Playbr2:『恭喜 qqwqqwqqw1  兄 成功通關 , 成為進士』6 Z6 Y4 Q/ `: Q- k/ ?4 T" T
本帖隱藏的內容需要積分高於 65535 才可瀏覽
4 `; d# Q6 G) U8 \1 L3 N# n% _: A- ?- k
0 h% `- m4 d; p: W: B( e  L2 `
太遲發現有得玩希望睇得明,寫到程式碼咁
& ?1 ~8 u. p; |/ K5 C# s$ E6 v3 [
( Z) a* x* m$ A2 F4 l. D1 [[ Last edited by Triangel on 2007-3-12 at 01:40 AM ]
Originally posted by playbr2 at 2007-3-11 22:45:& S; [2 {! f% L4 X0 f" O( [" ^6 A* ^
吾計我,e個論譠都有三個人通關,点會冇可能.......真理就係真理,冇咩''除非''丶亦都冇咩''不可能''!!!!
4 _/ ]2 a6 e4 L" O) l) u( y3 B
邊有真理?
2 B+ T) _9 H$ b* F, A, o0 d- i自己相信咪就係真理.9 Z$ O# ~5 |( f( {; m
自己覺得不可能就真係變成不可能.' r/ z5 b" o* K: M& p. }) X1 K
不過只係自己個世界細咗,/ `8 G# F' X5 p1 n# H, b
睇唔到其他人睇到嘅世界.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。