<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 08:59 PM:6 A4 z, m$ |' J/ M. @
我是個很誠實的人(但唔老實): d4 z% w: U2 J! r3 r
係我幅...
0 P# i# a' W# ?. g
2 E. Q1 l" h7 L0 @+ B
e加先黎自我更正.........作癈!!!!
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 20:59:. X: E8 A. o/ ^7 r( u4 J
我是個很誠實的人(但唔老實)$ P$ P$ O" S4 t4 i* h1 S/ X9 ?3 p
係我幅...
! I- i) \2 r; S( g
Originally posted by playbr2 at 2007-3-4 21:03:2 U5 Y9 w* }$ W5 n7 B! h

- E0 T6 z  |) j+ k6 o- l
; F4 x; b0 s: v3 o  w6 W0 X  W1 oe加先黎自我更正.........作癈!!!!
: y+ g% f; k  Y快D重新交file啦
我只重交圖片算了
; H1 Z# w- S: \' l/ @
9 M. m! B+ Z) O; s我只是好奇問問& h* ~6 g( l( r) x" R( Z$ ~
play兄你明唔明我在夢中得到咩野啟示?
5 f# E  J2 z2 [) D: {
2 I$ O# N2 ?# u/ Q: s% v: ?[ Last edited by Triangel on 2007-3-5 at 12:48 AM ]

13ball.rar (2.1 KB)

Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 21:25:
! _: H4 _+ q# b; y$ ^' g2 Y我只重交圖片算了
; ~. Y4 q, A  p* [
答到就得啦!!
0 F! J, }9 s' d+ l9 R5 [7 @" O! N* U; o
不過sakura兄當初咪話無可能咩?
1 E9 _- o/ h$ j; L( e0 F
Originally posted by guswan at 2007-3-4 09:31 PM:
: g$ m' U  A% r  t
4 [, `, @4 D) W; z+ h答到就得啦!!& _+ R2 \! D6 n* `* s

3 i) B; }$ k* p+ t2 ?不過sakura兄當初咪話無可能咩?8 H: J9 U* J5 z1 a) Q
2 R# V6 `( b& `6 R+ u! o( [' z
/ Y" R$ e) s: ?# d
3 g0 V0 r4 a9 U5 L2 F
我當時說
1 d6 k1 a/ u+ a6 d$ p( N8 W9 V+ a; H
「如果要透過3次操作,要在13粒波子中搵出一粒未知重左定輕左ge波子,我會說是不可能的8 P" k4 h  H; }2 \. N4 ?! q; ~* W
但我見到又有人答到wor,雖然我沒有看他們的答案(所以我唔知係邊種情況,我估佢地答0岩掛...)
: ^2 G$ P/ i# {7 i5 A7 c# N所以我覺得係問題出在我身上,但又不能確定[<=我是這樣說的]; r# n1 B* X6 h- A
3 i4 r. s9 G( ?( D' c0 h
[ Last edited by sakura310 on 2007-3-4 at 09:49 PM ]
除非加多一粒己知重量正常的球(BALL X), 否則三次根本不可能!!!
Originally posted by ming8964 at 2007-3-11 06:17 PM:
2 S' P. C; ^4 G除非加多一粒己知重量正常的球(BALL X), 否則三次根本不可能!!!
+ m  B1 H3 `8 U3 B3 E" F3 H4 D9 P- F1 [" M' [+ e* d1 t
吾計我,e個論譠都有三個人通關,点會冇可能.......真理就係真理,冇咩''除非''丶亦都冇咩''不可能''!!!!
Playbr2:『恭喜 qqwqqwqqw1  兄 成功通關 , 成為進士』
8 e1 I2 {6 I) N) X# [. l- ?. m
本帖隱藏的內容需要積分高於 65535 才可瀏覽
# |- O* e: G, s+ y

2 h% F8 u& B$ M* b5 g& B9 B* v太遲發現有得玩希望睇得明,寫到程式碼咁* `! N1 {% ~8 l2 @/ ^% u
7 o4 s; p6 W6 w& f) B$ x+ \
[ Last edited by Triangel on 2007-3-12 at 01:40 AM ]
Originally posted by playbr2 at 2007-3-11 22:45:2 |) t7 b/ ?; R& u2 l
吾計我,e個論譠都有三個人通關,点會冇可能.......真理就係真理,冇咩''除非''丶亦都冇咩''不可能''!!!!
( G" x8 L/ n, y. Z- C' ]# r8 i* F$ i
邊有真理?3 w- B3 A% G) A. z% M' h
自己相信咪就係真理.
9 A, n$ I& O$ l/ r" f" q自己覺得不可能就真係變成不可能., z! ?: ^, |, B- C9 E. k, ]
不過只係自己個世界細咗,# A0 r: t, u) I- I# n& H- N4 L' k
睇唔到其他人睇到嘅世界.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。