<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 大優勢 at 2007-3-3 18:22:
6 ?6 V1 b- I- ^對不起7 k: ^# d  v. F; V' i. d, T
我絕無講大話
( R# ~/ u9 j# d2 n. y
9 H1 B+ ?  i4 v( y% ^我三十秒已...
& _; E2 I% b2 `) C6 v6 }) X8 [1 A

) s" h' D7 _" C: m9 @" R# X勁!!
2 X1 J- z2 E6 A! j; A- n7 _3 h
7 s, a3 F+ v0 @0 i' V1 S請問五個對五個之後知道了什麼?% }' z! _0 ?' ~* h9 H1 e8 A/ }

! {7 c2 M6 x5 q3 R4 `選那二個對那二個?
/ c. K& y& [" T* c% K1 D# X$ z" Z8 F: Z8 ]$ ^9 W8 C
還有一次機會......剩下六個未知' ]5 S( ^& ^& ~' E
: {7 Q: ?6 W4 Z! s2 p
[ Last edited by guswan on 2007-3-3 at 11:35 PM ]
Originally posted by playbr2 at 2007-3-4 16:39:( D% u! h8 H) ^. z; t

* k4 o0 k) ]5 C1 B( h1 [
9 [1 T. ~; l9 f3 {* s0 m) ~DL 左喇.......吾識解壓啊........當你冇交過  XD ~
2 I6 g' Y# a! Y7 r/ e
女仔生日日期
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 20:24:0 y# j/ o1 w% y4 k
咁即係有無做錯呀><
! E* t4 Y0 X% n快d話我聽啦~~~><
* c+ Y8 V/ `# e+ c: c+ d- l" G
7 Y# u: b; T: ?$ r
如果啱就加左分俾你啦!2 e% k* x- m1 @* s+ G
仲邊會講咁多野,
' y" k2 m2 F7 p% }! m: c再接再勵lor!!
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 20:59:
2 E: m# B7 u# f2 m# f! \我是個很誠實的人(但唔老實)4 ^( z5 E  }& g& X
係我幅...
4 h* B0 S* s# G/ M% d
Originally posted by playbr2 at 2007-3-4 21:03:
5 }$ f: A) w% X* {7 g1 i7 i$ f7 H' p

- N. `; I* S! E# H% Ve加先黎自我更正.........作癈!!!!
, l& |3 z1 Q( ~$ e
快D重新交file啦
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 21:25:' ?3 |0 \4 D" n* P: e0 W+ _, h  ]
我只重交圖片算了
9 v7 M2 w$ p( P9 J; B) H) [
答到就得啦!!
; d- a9 T& l  E9 H, [9 Y1 D0 {* m9 ^3 \: t
不過sakura兄當初咪話無可能咩?
6 v+ y. N7 b( O, L
Originally posted by playbr2 at 2007-3-11 22:45:4 t  v2 ~. L  F
吾計我,e個論譠都有三個人通關,点會冇可能.......真理就係真理,冇咩''除非''丶亦都冇咩''不可能''!!!!
- m9 |' ?+ p& r( e) t, g4 S) g' Q3 i
邊有真理?' V1 S5 H% x2 q
自己相信咪就係真理.  F1 z" d1 I$ U) a6 V
自己覺得不可能就真係變成不可能.
5 L( B. ?/ s8 o- D: F* l7 p0 E3 z1 A不過只係自己個世界細咗,
8 l  n; x% E" {. O睇唔到其他人睇到嘅世界.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。