<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 大優勢 at 2007-3-3 18:22:
1 @6 O% E/ G/ H- B! E對不起! C3 f. y% h% n
我絕無講大話
6 O. w, L# m! \2 M3 Q: h+ f" ^% }  |- Q* S# t& u8 q
我三十秒已...
3 r. u  t! m; I: m; T# D; S" v4 H# Y
% S5 Q& `: y3 z6 k8 D6 m勁!!" o# r* N1 s, E' P4 I$ w  O, p0 W
* y( E; D/ _3 R! N) }
請問五個對五個之後知道了什麼?  X6 v* M9 ]' z, E5 M7 k& s* i! a

: h: o5 l- C3 _3 }2 A2 R+ }選那二個對那二個?
. d+ n1 ~- V' Q2 V. x- l) A+ o. C8 y1 H7 q7 U3 V, |& v
還有一次機會......剩下六個未知7 i4 K* A# {( I+ n) j# x, Y, V

2 C$ f" Z: {* l6 m. Y1 ~[ Last edited by guswan on 2007-3-3 at 11:35 PM ]
Originally posted by playbr2 at 2007-3-4 16:39:
/ P9 w  M% e! c; h0 e; I/ t- Q: u" V5 G6 I6 O8 d5 X8 N
0 F4 Z- o* d& z3 i
DL 左喇.......吾識解壓啊........當你冇交過  XD ~
5 E/ O& K6 {' y  O! U
女仔生日日期
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 20:24:6 v" X2 y: b& o& d- l1 z
咁即係有無做錯呀><
/ X  _& K$ O0 P; `快d話我聽啦~~~><
7 L( x8 r3 i1 M
7 {, n6 D3 |( @/ f5 ~: G# ]
如果啱就加左分俾你啦!( L9 ]1 \5 N( v
仲邊會講咁多野,+ Z5 `; X) J& ]$ e
再接再勵lor!!
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 20:59:/ R. [2 b/ \, P5 Q
我是個很誠實的人(但唔老實). z& T; {: \1 ^* y7 v3 {/ U
係我幅...
5 m$ a0 @+ [  q- D, P: o5 ]) g
Originally posted by playbr2 at 2007-3-4 21:03:9 X% N. |4 n- W0 {
. z) J; D+ p( v1 w. v( T

0 D: L1 s8 t- X) O* |/ ?7 {2 \e加先黎自我更正.........作癈!!!!
& }1 d' y5 y4 Y+ {快D重新交file啦
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 21:25:: [4 D9 s& G- i
我只重交圖片算了
% h5 c4 Z: S! M; R/ p5 A5 k答到就得啦!!% K" M8 D/ ?/ Q( m
" o$ h& U( l  K* j2 n% x+ a
不過sakura兄當初咪話無可能咩?
" P- O+ o* s. F
Originally posted by playbr2 at 2007-3-11 22:45:
/ w7 a  @- B' e7 q6 n( W# Y, U吾計我,e個論譠都有三個人通關,点會冇可能.......真理就係真理,冇咩''除非''丶亦都冇咩''不可能''!!!!
7 z( ^2 h- ?- w+ M邊有真理?% D# ]  B$ v$ m
自己相信咪就係真理.
6 F$ B: G7 z4 M自己覺得不可能就真係變成不可能.7 K3 _, ?/ i# r. r# B4 s2 l0 ]
不過只係自己個世界細咗,+ c: c  @) w. R4 G
睇唔到其他人睇到嘅世界.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。