<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有心人入黎幫下我丫~~
返回列表 回復 發帖
多數原因都係怕俾人講~

少數原因? 就係可能佢有fd都鍾意你, 所以要"刻意"避你;
不過sorry, 真係少數

可以做d咩?
竟然你地傾得埋, 不妨搵日直接問下佢點解
Originally posted by 152634987 at 2007-3-2 05:14 PM:

我親口講左~~佢又講左~~
你點講ga , 講下個情形,
教下小弟丫~
Originally posted by Stan@Cysss at 2007-3-3 12:38 AM:

你點講ga , 講下個情形,
教下小弟丫~
佢問我中意邊個~~
我直接咁話:你law~~
跟手再問~你呢?
之後佢冇即刻反應~~

番到屋企開msn
佢先講番
你又like佢,佢又like你,咁點解唔一齊?
Originally posted by eric1874 at 2007-3-3 09:02 PM:
你又like佢,佢又like你,咁點解唔一齊?
唔知點解~佢好似好怕比人知~~
Originally posted by 152634987 at 2007-3-3 10:37 PM:

唔知點解~佢好似好怕比人知~~
Then try to 'stole' lor..... she will definately feel excited about it...

go out with her after school and hold her hand straight away ... if possible (but you need to create the atmosphere) give her a unforgettable goodbye kiss on your 1st date
Originally posted by 小强 at 2007-3-4 01:52 AM:

Then try to 'stole' lor....
=0=.......咁都得~~夾硬黎會有反效果ga wow
我覺得佢只係怕比人知道你o地o既關係啦
慢慢o黎啦,你o地鐘意對方,唔爭在睇定o的先
或者你有無試過親口問佢點解要避你呀?
Originally posted by 152634987 at 2007-3-4 11:37 AM:

=0=.......咁都得~~夾硬黎會有反效果ga wow
1) I'm very eager to know whether she will go out with you or not...(if you ask...)
2) I'm very eager to know whether she is willing to let you hold her hand (if you had successfully asked her out...)
3) I'm very eager to know whether you manage to kiss her on the 1st date (this is a bit risky...depends on the atmosphere you create ..ha! ha!)

Good Luck mate!!
oo~好似又有一對小情侶誔生了^^
我諗佢可能真係怕俾人講

咁你地放學之後就熟ma,咁咪大家開心見誠講lor
如果你真係想同佢係埋一齊,就唔好有野放係個心度
假若佢真係你ge愛人,佢ge地位係特別的,你應該同佢分享你一切的苦與樂
大家將d野收收埋埋,好似疏遠ga~
你想人對你好,首先你對人好,雖然我唔敢包話咁做人地一定會對你
但起碼你無做錯先ar,係咪?^^

加油lor~有咩事就上黎同我地講,呢度大把人幫你^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有心人入黎幫下我丫~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。