<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有心人入黎幫下我丫~~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sakura310 at 2007-3-5 05:04 PM:
oo~好似又有一對小情侶誔生了^^
我諗...
真係好沖心咁感謝你地呢班人~~~
我果日好有勇氣直接咁問左佢~~
原佢一來唔想咁多人知
二來佢話怕醜~~~~~
終於知道佢個心點諗~~

不過都係有少少sad sad地~~因為始終係地下情~~~   ~"~
Originally posted by 152634987 at 2007-3-6 12:01 AM:

...
Yeah!!! Congrats!!

Ai..forget about 地下情 la, as long as now both of you have give each other a chance

....hey...still want to know....you hold her hand already???
Originally posted by 小强 at 2007-3-6 01:16 PM:

Yeah!!! Co...
我唔夠膽亂黎 ~"~
有放學送佢番屋企~~但我全程好規矩ga~~
如果你冇會錯意
咁用你既熱情去打破佢既冷漠啦!
Originally posted by 152634987 at 2007-3-6 06:41 PM:

我唔夠膽亂黎 ~"~
有放學送佢番屋企~~但我全程好規矩ga~~
恭喜你先!!
再睇耐d , 慢慢...你就唔會再咁規矩ga la^^
我做左成年人lu , 但係未拍過拖呢.....
好羨慕呢~~
規規舉舉咪好lor^^
現階段始終係讀書緊要ge
就算想維持關係都好,都唔好放太多時間落去
希望你係咁諗啦,如果你真係咁諗,同時亦都希望個女仔明你ge想法啦~~
girls always do that, don't give up! talk to her more after school and enjoy this moment! good luck!
Originally posted by sakura310 at 2007-3-6 08:23 PM:
規規舉舉咪好lor^^
現階段始終係讀書...
都係你講得0岩聽
其他果d就~~~....  ~"~
Originally posted by 152634987 at 2007-3-6 12:01 AM:

...
無乜拍拖經驗既女仔好多都會咁樣
唔關鐘唔鐘意你事
如果佢堅決唔想公開咪唔公開住先囉
反正得左手,遲下,熟o個d friend 會 feel 到你地係情侶
到時唔否應咪等如公開囉

[ Last edited by Rika on 2007-3-17 at 01:25 AM ]
始終女仔要保持經貴, 你要行出一步直接同佢表白
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有心人入黎幫下我丫~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。