<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2007-3-11 12:03 AM:

咁駛唔駛佢付出代價?
今次我都贊成開佢band
Originally posted by ckyckk at 2007-3-11 12:09 AM:

唔駛~等PlayPlay決定

如果佢再開空頭支票再冇色文出產,就開佢band

甘生比個限期你......4月低之前要出一篇新作色文,吾係就...()
Originally posted by ckyckk at 2007-3-11 12:31 AM:

one more chance to him la

比多半個月佢寫文

月尾再冇野出就以"老點會員"治佢罪~OK
#2594 ..... OK .....你想三月尾???咁急.....我驚佢到時冇文出(佢d水平咁弱),又比人band,嚇到瀨屎瀨尿呱呱嘈喎
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-11 12:34 AM:

大佬 , 我無答應喎~~
你答應過我既人妻風味.....一篇都冇.....之後又搞左幾次色文公投......又話新年有新色文........戶田去左边????陳美鳳????周海媚???鞏莉???

你甩左幾多次底???........e+係你為自己行為負責任既時後,所以你今次要為自己行為完全負責

重新一次!!!!我吔冇逼你,我吔只係要你為自己既行為負上責任
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-11 12:49 AM:

佢受咩害???
1.同你合作色文.....之後得我一個人寫,你完全爛尾

2.你次次話出色文.....我必鼎力支持......但你一次又一次咁甩低
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-11 12:54 AM:

大佬 , 果次我話左有室友 , 做唔到
但你講到唔寫就絕交咁 , 我迫住應丞 ...
你e加新年都過左喇.....有冇任何新既色文先???.....你連自己搞公投嗰d都爛尾
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-11 12:59 AM:

1,大佬 , 調轉我寫大綱你寫文丫~~
2,咪果一次 ...
我個大綱好詳細架喎......連內容,情節,人物性格......重有故事開始頭一節,同你話吾識寫嗰節,都由我寫埋........但你就一粒字都未過出比我睇ㄚㄚㄚㄚ

2.点只一次.......單計戶田同美鳳 就有兩次
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-11 01:02 AM:

公投果d我係睇反應先決定出唔出咋喎~~
不如話你條JJ冇反應....所以冇野出下馬!?!
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-11 01:10 AM:

1,好丫 , 咁我就4月出大綱~~
2,果d我有話幾時出咩???
1.你出咩大綱???e加又冇人同你合作,你得大綱又点叫作好一篇色文...........(你咁口響!!!到時你交吾交倒好似我寫嗰篇''大綱+內容''既字數ㄚㄚㄚㄚ)
2.你話過,過新年前/後....會有時間出倒新色文......咁你有边篇新色文出左呢???
Originally posted by guswan at 2007-3-11 12:52 AM:

一次
我平時冇機會寫中文&睇中文......所以e幾年退步哂好吾掂......e加逼自己上網一定用中文字,因為只有e個時間可以認真寫下中文字.......知道边d字係我吾記得点寫既
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。