<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2007-3-5 12:05 AM:

你想呢??

經濟 係 具人 呀~咪撩人後庭啦
一陣人地整個"大唇網"夾死你呀
又係你話ban 人既......
Originally posted by ckyckk at 2007-3-5 12:09 AM:

新AV學賤人~BAN
真係''丁''左.......

p.s. 又ban 人一粒鐘下馬
Originally posted by ckyckk at 2007-3-5 12:09 AM:

新AV學賤人~BAN
新AV學賤人 在線
禁止發言

Originally posted by d228216 at 2007-3-5 00:03:

因為太大都冇用....dl 唔到, 浪費自已時間
冇呀,已經compress左,約1.7mb一張咋
不過張大相,因為冇photoshop 之類,所以冇加o到名上去!
希望你o地唔介意啦!! (我自己就冇乜所謂俾人dl 儲存)
Originally posted by playbr2 at 2007-3-5 12:10 AM:

又係你話ban 人既......
我Ban賤人之嘛

乜你都覺得 具人 好賤咩
Originally posted by clkgtr at 2007-3-5 12:12 AM:

新AV學賤人 在線
禁止發言

畜流感好恐怖呀
Originally posted by playbr2 at 2007-3-5 12:12 AM:

真係''丁''左.......

p.s. 又ban 人一粒鐘下馬
呢個BAN幾耐都得,因為................
Originally posted by ckyckk at 2007-3-5 12:13 AM:

我Ban賤人之嘛

乜你都覺得 具人 好賤咩
#42  and  我冇對任何人有敵意架喎喵~~
Originally posted by kinz at 2007-3-5 12:14 AM:

畜流感好恐怖呀
冷血公雞
Originally posted by kinz at 2007-3-5 12:14 AM:

畜流感好恐怖呀
Ghost Rider好有型呀

Kinz有冇睇開 US Comic?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。