<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小小康 at 2007-3-5 12:13 AM:

冇呀,已經compress左,約1.7mb一...
OK
Originally posted by 小小康 at 2007-3-5 12:13 AM:

冇呀,已經compress左,約1.7mb一...
我用photoshop執相同resize通常出1M一張左右
Originally posted by playbr2 at 2007-3-5 12:16 AM:

#42  and  我冇對任何人有敵意架喎喵~~
冇所謂啦~賤人一定會死得好有價值
Originally posted by ckyckk at 2007-3-5 12:14 AM:

呢個BAN幾耐都得,因為................
咁又係......佢重有真.....係度

p.s. 乜真係可以ban 完一粒鐘再開番Acc. , 即係ban  只等如 禁止發言 嗎???....而非lock ip

[ Last edited by playbr2 on 2007-3-5 at 12:21 AM ]
coming~~~~~~~~~~~~~
Originally posted by ckyckk at 2007-3-5 12:09 AM:

新AV學賤人~BAN
手起刀落,咁就一命嗚呼
Originally posted by ckyckk at 2007-3-5 12:18 AM:

冇所謂啦~賤人一定會死得好有價值
壯烈犧牲
Originally posted by ckyckk at 2007-3-5 12:16 AM:

Ghost Rider好有型呀

Kinz有冇睇開 US Comic?
以前都有買lobo睇,但好多年都無再買任何US Comic

[ Last edited by kinz on 2007-3-5 at 12:23 AM ]
d佬你睇我吾到~~~
d佬你睇我吾到~~~
d佬你睇我吾到~~~
d佬你睇我吾到~~~
d佬你睇我吾到~~~
d佬你睇我吾到~~~
d佬你睇我吾到~~~
d佬你睇我吾到~~~
好多人牙..又會無啦啦轉過過新既?
算喇..咁耐冇黎過都要黎報到
下次又唔知幾時再上黎啦
byebye~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。