<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 新AV學賤人 at 2007-3-5 03:30 AM:

係真丫
孝敬你的........很好聽的勁歌熱舞,特別是歌聲動人()

http://www.youtube.com/watch?v=i3ndR4HkvfU&NR

[ Last edited by playbr2 on 2007-3-5 at 04:00 AM ]
Originally posted by clkgtr at 2007-3-5 03:30 AM:

咁係得SO相都應該係真既fiona既

不過如果佢真係有露點相, 報紙雜誌仲唔封面咩

話時話, 邊個同佢set hidden既呢
喂~~~ 你睇左喎!!!! 係咪吾係果點呢
Originally posted by clkgtr at 2007-3-5 04:07 AM:

都預咗唔係果點嫁喇

係睇吓佢搵d咩點嚟露既啫
Originally posted by d228216 at 2007-3-5 02:53 PM:

上星期己洗倉.....今朝貪平入咗4.00入咗5萬股工行
成二十皮......
Originally posted by clkgtr at 2007-3-5 05:10 AM:

我覺得個樣幾得意呀
但有d似靈魂出竅.......呆若木雞
Originally posted by coolala2005 at 2007-3-5 03:47 PM:

將D $ 成立一個基金幫下有需要人士囉~~~~
係咁偶一定是第一受助者喇 ~~~喵 ^∞^
Originally posted by Triangel at 2007-3-6 11:38 AM:

If 0.63,      d佬 win 1,800,000
Now 0.071, d佬 Break Even

Solve, d佬 身家有幾厚?
(身家) X (0.63-0.071) = 1800,000

淨身家 = 3,220,035.778

注: 0.071 代表 Break Even , 即係除去了手續費後能達回''原資產'' 的打和点
Originally posted by Triangel at 2007-3-6 11:32 AM:

舊石好重
攞苦黎辛.... =.=
Originally posted by 小小康 at 2007-3-6 06:38 PM:

:...
弊比人識穿左添......我今年中一咋

[ Last edited by playbr2 on 2007-3-6 at 06:56 PM ]
Originally posted by 小小康 at 2007-3-6 07:14 PM:

小朋友,咁你夠唔夠18歲嫁? 呢到要夠18歲至俾o入黎!!!!

........咁我肉體夠18歲.....心智13歲可以嗎.....這裡不是給頑皮的兒童的俱樂部嗎

[ Last edited by playbr2 on 2007-3-6 at 07:20 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。