<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2007-3-12 12:34 AM:
ngw   trista_cheong   ckyckk   kinz   Lyon   d228216   小小康  
死婆冇去街咩???
李寧仔發咗達唔識人
Originally posted by ckyckk at 2007-3-12 09:53 PM:

機喇
相同問題
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7007022702083
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-14 12:51 AM:
好嘢~~~~~ 終於入手~~~~
鳴謝損友一號肯"拋頭露面",我有得睇喇~

成60幾隻,慢慢煲先...........
四套片我已擁有三套 (除咗隻北原多香子)(Moodyz果隻係孖碟嚟)

[ Last edited by kinz on 2007-3-14 at 01:00 AM ]
水元

本帖隱藏的內容需要積分高於 100 才可瀏覽

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-3-14 at 01:17 AM ]
Originally posted by 小小康 at 2007-3-14 01:12 AM:

唔怪之得呢排唔出o黎影相 !!!!
d露點圖唔記得落格
[絕對真實] 琴晚用DV機偷錄嘅叫床聲

鑊鑊都係零晨先嚟扑野,仲叫到鬼死咁大聲,
攪到我晚晚都心思思唔想早訓等佢地會唔會開波

[wmv]http://www.fotop.net/albums4/kinz/kinz04/nbsex.wmv[/wmv]

[ Last edited by kinz on 2007-3-14 at 11:02 AM ]

nbsex.rar (60.3 KB)

Originally posted by Triangel at 2007-3-14 10:51 AM:

好寧靜既叫床聲
乜都聽唔到呀
要按play兼試吓開最大音量 (電腦)

[ Last edited by kinz on 2007-3-14 at 10:58 AM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-14 04:20 PM:

嘩~~~ 你就好啦有"真人表演"聽仲要唔駛錢~~
呢幾個月內都聽咗3次
Originally posted by ckyckk at 2007-3-14 04:36 PM:

聽後感呢??

好似av劇情咁
聽完-->碰面-->幻想-->搞埋
佢哋做完之後仲會傾計嫁 (聽把聲女嘅應該好後生吓)
其實一點幾呢d時間樓上樓下仲有好多街坊都未訓
都唔明點解仲敢叫咁大聲
你話第二朝撞見隔離屋幾....

[ Last edited by kinz on 2007-3-14 at 04:45 PM ]
guswan

http://www.fotop.net/albums4/kinz/kinz04/No_Gravity.wmv

[ Last edited by kinz on 2007-3-14 at 08:36 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。