<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cyc1 at 2007-3-10 03:46:

古洞
正隔離,佢又見到我,我又見到佢,
本來我廁所唔駛關窗
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-10 03:47:

巨人呀~~~
因為個肺漏氣...............
Originally posted by cyc1 at 2007-3-10 03:44:

我以前包幾兩包一日,宜家一包一日;早兩個月俾人拎去測試個肺容量,結果係..........比一般同年紀同身高體重比例嘅人30%,死未
出去飲酒就一日三包......................
Originally posted by cyc1 at 2007-3-10 03:52:

問吓兩位煙民,你哋食開乜煙??
我食"紅lucky strike", 如果冇就食"Camel light" or "mild seven"
以前依davidoff,鍾意紅黑盒個design,
Camel light,
果幾年係大陸紅雙囍都有食,
仲有白羊,中南海6mg,云煙.......
中華真係好好味.
marlboro light now.

餸80%可可最好味,
餸咖啡都唔錯.
我覺得食完鵝肝3分鐘再餸煙都一流.相得益彰
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-10 04:01:

咁又誇d~
我平時就一日半包,出去飲酒就一日一包啦~
大project 就無法估計喇~
食到我自己都驚,一枝駁一枝......點多食少
Originally posted by cyc1 at 2007-3-10 04:05:

咖啡+煙,冇得走雞
下次試下食完鵝肝3分鐘.唔好飲水住.

朱古力+煙
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-10 04:05:

德國仲貴呀~
去睇世界杯波嗰陣買過,11歐羅......
大陸一包中華$70
Originally posted by cyc1 at 2007-3-10 04:14:

我唔食鵝肝咖,原因同魚翅一樣;d鵝俾人係咁灌食,好殘忍咖
really??
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-10 04:19:

薄荷咖?
味道得唔得咖?太啃我頂唔住............
薄荷煙有噁心感覺...
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-10 04:24:

我又唔覺添...........
反而d 太啃嘅煙我會有噁心感覺............
太啃嘅煙....依家davidoff我都食唔到.
薄荷我真係頂唔住,有想嘔想嘔感覺
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。