<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小小康 at 2007-3-7 12:38 AM:

阿老友
康哥
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-7 12:40 AM:

其實佢整o左d咩?? 胸仔有冇整????
主要係個樣, 有抽脂, 就係冇整到個胸仔
Originally posted by 小小康 at 2007-3-7 12:40 AM:

睇錯左....改左啦
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-7 12:43 AM:

真係唔整好過整… 依家我覺得反而太刻意…

其實我始終都係覺得有少少缺陷咁… 先叫人性化﹐太人工冇咩感覺…
真係都唔知佢點整, 整到咁

韓國果d女仔都係個個整容, 雖然個個d樣都有鬼似
但係起碼都整得順眼, 無咁誇張地人工化既樣
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-7 12:48 AM:

好肚餓呀

我都冇食夜晚個餐~
做咩唔食晚餐

係唔係減肥
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-7 12:50 AM:

其實唔係好似姐 , 你up下金允珍同邊個似???
up下連生同邊個似???up下金喜善???仲有河智苑呢???
係出名一線果d叫做分別大d啫

你睇吓2-3線果d, 唔知名果d, 我就係係認唔到喇
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-7 12:51 AM:

我以前細個覺得佢好靚女﹐但係估唔到佢整容之後個樣咁假

韓國個d女仔呀佢地整開慣晒啦﹐所以整極都好自然順眼咯…
我個人覺得韓國人本身臉孔普遍中等(未整容前)﹐好少韓國女仔鼻高高
我都覺得係, 特別係做 風生水起精讀班 果時就最正

可能喇, 如果佢唔好整得咁勁可能都好d既
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-7 12:54 AM:

咁你咪up下出黎羅
唔出名果d, 睇完就算喇, 唔記得名喇

只不過係每次電視介紹親d 2-3線果d韓國女星, 次次唔同名, 但係就次次差唔多樣
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-7 12:54 AM:

唔係啦﹐學素描丫嘛﹐不過lung 下嗲下d有帶野食ge 同學仔執d執d咁又一餐~
咁都得

出美色攞野食
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-7 12:57 AM:

我諗除o左我同你之外…… 都好多人唔睇好~

話時話﹐日本係咪有d醜女俾d 女優公司睇中﹐資助整容變左一級大美人之後拍av ga……
絕對係喇, around我d friend, 冇一個話係好既

咁都得 咁咪好重本
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。