<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-22 10:33 PM:

阿文!!
依~依~...我又應該點嗌你呀...
Originally posted by SCM at 2007-5-22 10:36 PM:

等左你10秒你比我見到幅咁既野
Originally posted by 零零性性 at 2007-5-22 10:41 PM:

大爺
二叔
三伯
四婆
五弟
六姐
七妺
八公
九哥
十弟

任你揀
就八公喇
Originally posted by Lyon at 2007-5-23 03:58 PM:

老四,
今晚  AC 對 利記 點睇, 俾d意見我呀 ~~
再射十二碼啦...
我撐和喎
1:1
謝4 vs 卡卡....一人一粒
之後直落去到十二碼..
比AC贏番...

卡卡平唔到紀錄!
Originally posted by 自由神 at 2007-5-23 06:51 PM:

又潛水
我有野搵你呀
答完我先潛啦!

[ Last edited by 自由神 on 2007-5-23 at 06:52 PM ]

番黎啦...有咩即管問啦
Originally posted by 自由神 at 2007-5-23 07:33 PM:

你玩winning呢!
你買唔買到edit player嫁?
買唔到~~
其實應該得....不過可能我唔識整
Originally posted by 自由神 at 2007-5-23 07:36 PM:

點解既?
我都唔得呀

但係佢一個group係edit player,不過禁唔到入去既?
係呀...edit完個player..跟住例如擺佢去一個國家..
之後如果你用果個國家玩wc既話..佢就可以代表果個國家打到
但如果係master league果d就唔知點解買唔番個player
Originally posted by 自由神 at 2007-5-23 07:45 PM:

點解呢?
係咪要用we買D咩呀?
可能係..你買d怪既波得唔得?..eg.西瓜波,牛肉,木桶...
冇人-_-
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-26 07:00 PM:

真係冇人wo
你又唔出聲
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。