<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by belibala at 2007-3-7 01:00 AM:

咁你又up唔up得出呀是但up個名你分分鐘都唔得la
clk既意思整體輪廓上!
Originally posted by AWU at 2007-3-7 01:01 AM:

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 41be&download=1
食得嫁
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-7 01:02 AM:

明顯假波??? 點分ga???
反地心吸力嫁
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-7 01:02 AM:

咁喎 , 對韓星譯名 , 好後先統一架喎~~
(如慧橋 , 以前好多叫慧教架)
同一電視台, 通常都唔會改嫁喇, 而且又唔係出名
Originally posted by AWU at 2007-3-7 01:05 AM:

食你條尾, 呢對魚仔叫莫斯科藍
好彩我冇尾既啫
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-7 01:05 AM:

.................... 點解假ge胸仔有呢d特異功能??
你將d jelly 或者 水狀 既物質放入一個密封定形既膠袋

結果應該都一樣
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-7 01:09 AM:

係囉……

如果你咁講﹐咁點解我見到蔡依x小姐訓係度都係好挺??
佢著親d衫都谷都咁行, 就算係真都有呢d特異工能喇

不過, 我覺得佢都係第3期發育嫁喇
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-7 01:10 AM:

岩啦~ 我呢d 未發育ge人好需要一個d咁ge 啫喱袋仔~~~
你食開jelly果時咪放d入去囉
Originally posted by 小小康 at 2007-3-7 01:12 AM:

讀孖 E 有教
點解我無讀過既
Originally posted by kinz at 2007-3-7 01:20 AM:

EF真係多煮食專家
個個d煮法都唔同既

我就先煮熟個麵
之後過冷河
再煲新既熱水
放味粉落碗, 再放熱水攪"暈"
最後放番d麵落去
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。