<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-10 02:25 AM:

嗰種精靈唔同呢種精靈嘛~
咁佢地又唔會喺我面前扮蠢嘅.........
就係咁先叫高招......公司生意好,但竟然冇精靈員工......原因就係咁囉
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-10 02:27 AM:

standard requirement 嘛...........
fooking you 都得咖,你 in 一定請~~~
.....嗱嗱嗱.........連人事&學歷都知得咁清楚......一定係''要員''
Originally posted by 小小康 at 2007-3-10 02:32 AM:

駛乜老細叻,請個下屬叻就得!!!!
正如小李子.....
所以咪就係話d下屬叻囉.......識得深藏不露,又吾功高蓋主
Originally posted by cyc1 at 2007-3-10 02:40 AM:

唔係Poly咩
gtr 讀完Poly出黎會冇野撈
Originally posted by belibala at 2007-3-10 02:43 AM:

讀書就叻...........實戰9成PK.........幾多人炒爆倉呀
我記得有一次見倒幾個made in 精英大學學生.....佢吔針緊條期子數(都應該成幾百粒)....又計乜 Δ值 ....又点統計又点數據..........之後,當然係....我冇再見倒佢吔
Originally posted by ckyckk at 2007-3-10 02:53 AM:

個屁鼓咁尖既
Originally posted by clkgtr at 2007-3-10 03:03 AM:

而家十個有九個半都係咁嫁喇, 包括我在內
吾怕今次 in 你既人係 boy ,cyc , bel .... 所以你講多d EF 野 .....佢吔喱班老細一定請你
偶都回去做貓喵了......
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-10 03:09 AM:

非洲突尼西亞股市?????!
幫我買兩手水牛吖唔該~

邊個搵俊男陪?!

see you, pal~
突尼西亞冇水牛架喎

http://www.suntravel.com.tw/zone/Africa/Tunisia-123.htm

http://www.sesrtcic.org/members/tun/tunhome.shtml
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-10 11:46 PM:

係呀 , 我會寫一篇肥妹色文~~
你信譽破產
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。