<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家善長玩開边類game??? 有幾勁 >0<~~
返回列表 回復 發帖
我打機由細打到大2 ~: }  \3 S' U+ Q, z' |$ v
但真係唔叻 係到講仲可以話係獻醜
4 _* K7 D1 @& D6 F6 ]4 u8 ^' Q不過見大家傾得咁開心又想講下
3 W8 d+ C% e3 H細個玩gameboy最叻玩瑪莉奧....好彩都爆到機; q1 L  f, o  M% v4 E3 X
之後有玩紅白機(以前有位姨丈佢細個個時玩...之後送比我)
  V+ N5 ?- V5 b. {/ O1 W都無乜機隻ok...可能太細個...% D5 {: \0 c- Y
上小學無耐得到一部機....SS...唔知仲有冇人記得同玩過呢...$ n: ]6 `% |) }0 e
但又係周身刀  無把利...
6 m2 N( \  r$ h  S% E2 [中學之後...係一d朋友(損友嗎?!)...帶去網吧打機
4 ]0 d; f: o& I: _5 p; Z$ d玩一隻鎗game 唔記得咩名...有得執鎗的(唔係half line)
0 ]& y2 Q) }3 l. j2 ^之後再玩cs....專做衝鋒佬突圍...都做到下野架 嘿嘿 . J. w$ @* j$ t2 E. M9 N
諾曼第都玩過...其實依隻game我幾like不過可惜好少人玩...
' \$ R( L: e  J: A1 zaoc...war3依d當然都有玩...不過都係水水水水啦
! H! L4 T$ F- p  G) `! G
; L, a( F; I5 o三國志系列當然都有玩....爆機當然唔係問題 但我都同意樓主所講 退步了...! q6 g7 {/ b, L

# g+ g: A' d6 G, h' a# Lps2就winning玩開...水準相信都無大家咁強....
9 ^7 W7 U1 R( E; H! F+ u5 B4 D) C# X- [7 R+ S
不過有樣野值得一提....我玩nds隻孖寶賽車唔弱的
襟棉胎最勁
( \- S& x) z6 K: m不過最正都係4條友玩gametube果隻孖寶賽車,
+ ~/ {0 S0 ?+ j  T玩到講晒粗口,真係咩9招都出晒,# p% J& H2 u! ~- O" f" }5 [
盲點放蕉,望人地個畫面放野唔少得,& [, K5 l) y) Q: z- E4 y* H
就咁過你咁便宜,實等你---用道具打你8 e# x# E8 `5 L( z; D; Y( q8 ?
藍龜入後波同第2名同歸,
+ Q- L1 D3 q1 T4 n1 T用左星星都入後波撞人4 q( I' H7 Q- x
最後果名追唔到就倒後行,打第一名
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2007-3-18 11:41 PM:
- F+ q& _4 N# q) L0 @不過最正都係4條友玩gametube果隻孖寶賽車,* i2 ]" v: b0 [: I8 B/ ~
玩到講晒粗口,真係咩9招都出晒,' j5 Q: h2 {& N' e$ u. }+ ^5 q2 A
盲點放蕉,望人地個畫面放野唔少得,
: I- m! D/ ^: C! }+ @就咁過你咁便宜,實等你---用道具打你  J. J3 [- i1 F& Q$ h8 ]
藍龜入後波同第2名同歸,( r, F. D6 F* w
用左星星都入後波撞人7 V7 m" k( ?" ~4 w( f0 S& N' F
最後果名追唔到就倒後行,打第一名
* U8 [7 U6 Z- U8 ^% |: R  o

~0 G; e# m2 s; X1 @4 B係ㄚㄚㄚㄚ 我吔都係玩得咁9+ j, \' I# r  v% O8 B' G
開頭班友仔個個聯盟圍攻我一個,但到最後總會有人攞第一架嘛+ |/ `5 E! T1 @; Y$ |
人始終係自私既我橫掂都係輪,一於(偷偷地)搵第三勁嗰個倍葬, [3 }4 O4 b" @$ U) n% q: Q
結果第三個嗰個冇得羸,成日比第二個羸哂......咁聯盟就開始分裂
# U( b2 O4 i5 [  p1 O6 r/ Z之後,第三個就會同我聯盟!!! .......比番我做第一,咁我當然會保佢攞第二啦......而原本第二勁嗰個就砌到佢吓吓包尾* B0 K. n) Y8 e+ V  X" e: C, t
.........不過毎次一玩番,班友仔又係會一開頭聯盟番,繼續圍攻我一個' S+ R0 e3 F+ o8 P9 m  g+ k" V

( Y9 }8 ^) b9 }9 J' }/ t$ d% M6 F4 r[ Last edited by playbr2 on 2007-3-19 at 12:57 AM ]
playplay 有冇玩過1942個brintain呢個map,
8 O% r+ h% F* q. }* Z0 M純空戰,德軍空襲英軍.
9 V* o- Y( j* t. ~& Y& `本來就算英軍多戰機高手都輸9成,
: s' E! g. O8 W因為英軍5個據點被炸晒就輸.
4 B4 m) Z% q3 o/ ?6 L+ ?- k但我係英軍果邊就嬴面增至3~4成.
3 G4 }1 B5 }5 z只要有戰機高手旁住我支flak-38.7 D( S% u% T/ y4 V
, M3 K2 O& F4 {1 V0 m1 G) |/ k% T
我試過30分鐘打落成40架敵機.9 p  K9 m; w5 j7 o  Z! W, ~1 F

% }2 @7 ^& q2 k  O' }( M, u; `好自大!!最叻打飛機
- g3 V* q4 D% t) R+ |6 G- N" H: x2 L2 q- b, m* C
[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 12:38 AM ]
Originally posted by guswan at 2007-3-19 12:32 AM:
6 m7 y2 w+ p- ?3 L1 _0 b. d% C& c% e& ]playplay 有冇玩過1942個brintain呢個map,
+ N+ |& R: y: `& F) R純空戰,德軍空襲英軍.
* r2 v5 k- \1 d( J本來就算英軍多戰機高手都輸9成,
. ]8 J) I2 r5 Y因為英軍5個據點被炸晒就輸.$ F1 Q. K$ R4 ^0 |  e3 m! I
但我係英軍果邊就嬴面增至3~4成.$ Y6 v1 B# T8 j2 w( R- C/ b- L$ r% j
只要有戰機高手旁住我支flak-38.
: ^: e, Q* s& H* M
( C" T; m) E# j; S- D8 [我試過30分鐘打落成40架敵機.
) t  i+ ^# [; S7 v- c( P/ ?8 \" i. L  j  S3 ]* O; W$ Z% O
好自大!!最叻打飛機
" \& c3 N6 A( F) b' J1 T4 o- M* c/ `4 ^4 ?! C
講真......我揸飛機技術麻麻地......唯一絕技係,比人打落嗰陣時會衝落d敵軍 or 盟友度.....搵人同我倍葬+ {& o9 @  g% B

b: V7 ~2 r- y7 h* w如果玩純空戰用德軍......我一定會狂衝落d高射炮度
Originally posted by playbr2 at 2007-3-19 00:53:: z( y7 K8 U' B5 D1 L" p5 v
......我一定會狂衝落d高射炮度
% B+ [  X" v/ p  S$ W  R1 e% X6 p! g& a) t" R9 i; G! E# l) W1 w
3秒內打爆你.: T6 x' F0 u( {: u5 H( j
Originally posted by guswan at 2007-3-18 20:44:/ I6 n* j0 ]! ?5 a; t- R2 o
一架100%飛機我3秒毀滅.除非正頭頂個盲點垂直衝落嚟.
3 b" J9 H; [- B) o又或附近多個3架飛機,會聽唔清方向....
. o1 ]: Q* `" m" p# d0 P/ M2 @% Y; k. V
[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 01:05 AM ]
我最勁應該係玩shooting game
# B% O  R+ O7 `: Y1 Z想當年果隻反攻諾曼第..." b+ u- G; N. ^8 g3 v8 ]
我基上每次玩都排榜首( I* v" m. [! b
我唔止殺人係最多..連死ge次數都係好少...
) y8 @7 z7 O) |- y8 I. R; V差唔多每次都係可以"收支平衡"(我自己覺得殺得多過死)
& L. w3 r6 ~5 z, ~8 ~" h好多時都會起碼殺2-3先死一次...
: B7 Z' O7 s! I  P# y1 }記得果時我個fd曾經同我講話
+ {% h# w% ?6 N, c) `如果同一場玩好驚見到我...7 t; N! @: t* ^4 \
所以成日揀同我一team..haha
8 n! g5 X5 {# M9 M9 c5 g8 j9 Z4 ~! W: s: c9 s- B
果時真係最高峰...# n! [$ _7 x! ~9 }3 o* Q4 S9 S
諗返都正!!
民主定民粹?
Originally posted by guswan at 2007-3-19 01:00 AM:* a8 U; ~. S; N9 R0 w' Q
; M5 Y* }0 t0 }% r* n
) g3 h9 Y+ F6 a, Q0 T7 m
3秒內打爆你.% v6 F2 l  _! j/ g: r* n

5 Z: E1 l* r% L( ^& S; V; U9 s$ K: u$ ^7 p
[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 01:05 AM ]
% m0 @3 r+ ~- o
: c* a2 L- b1 d2 Z' D' H. o我條屍骸會衝落黎,等你同我倍葬6 _# i- N. K' f

4 h: h. v. m2 }% ^- O$ f  K+ M" Tp.s. 係喎....有冇人玩魔獸架
4 N# X5 S0 I8 z. k& P; I, j' T4 L/ P6 f- e* T' P. {/ }
[ Last edited by playbr2 on 2007-3-19 at 01:24 AM ]
Originally posted by pigcat at 2007-3-19 01:04 AM:. ~7 a$ o4 M" a1 N' {" i& \
我最勁應該係玩shooting game
8 W  n) p: O0 T  ]! b想當年...
: \9 P) q5 h! ?9 y

5 I7 M+ `6 c1 Q& O/ ]你d fd 真好....我就慘2 F! o8 w2 [. b3 r: M! C
佢地成日逼我同d魚腩一team , 之後''獵殺''我.....
/ ^0 m7 }0 {5 t我就且戰且走....又比人埋伏.......九死一生* k1 p" R  u  n+ [) `& _+ N
有時好彩先至有機會來一個反偷襲
無人講拳皇奇怪0 p( Q1 W9 [8 }6 D6 G
我係由95到02都有玩 中手一名
/ I' W. B. Y1 R, K6 x- r2 q依家唔知出到幾多 果陣時同成班friend一齊玩一齊練招 然後挑人 4 y' r2 Z' H1 h1 }8 j  x& s
, M5 ]8 [1 e# Y7 |9 M
仲有PC GAME AOE 又係成班friend玩 係裡面互毆 都係中手一名" M7 S) Y0 G8 N
同成班friend打機會開心D 不過某一種機除外
  G, \3 Y0 B9 C, p
, F3 q" Z6 h6 I[ Last edited by head on 2007-3-19 at 02:03 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家善長玩開边類game??? 有幾勁 >0<~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。