<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如果有個女禦宅族 主動溝你。。你會?
返回列表 回復 發帖

如果有個女禦宅族 主動溝你。。你會?

單選投票, 共有 0 人參與投票
10.00% (1)
50.00% (5)
0.00% (0)
20.00% (2)
0.00% (0)
20.00% (2)
您所在的用戶組沒有投票權限
如题 。。。。
有無人諗過
如果有個  “女禦宅族” 主動 溝你 。。你會点?

[ Last edited by vv1668vv on 2007-3-21 at 12:03 AM ]
Originally posted by vv1668vv at 2007-3-21 12:00 AM:
如题 。。。。
有無人諗過
如果有個  “女禦宅族” 主動 溝你 。。你會点?

[ Last edited by vv1668vv on 2007-3-21 at 12:03 AM ]
女禦宅族???

我好明顯係其中一個啦~~~  
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-21 00:47:

女禦宅族???

我好明顯係其中一個啦~~~  
嘩!!!美人版大。。。終於出現 !!
clap:clap:
要 出個 0甘樣 既 POST
先至 引 到你 現身。。。

如果 埋黎主动 果个 系 美人版主的话...
唔驶谂
直头要重新投票啦..

近排 好忙 ?
::

[ Last edited by vv1668vv on 2007-3-21 at 01:10 AM ]
個樣ok既話都可以接受ge
Originally posted by 665 at 2007-3-21 01:21 AM:
個樣ok既話都可以接受ge
同意 加上禦宅族用錢唔多 又唔會亂洗錢
個樣ok既話我都想識番個

Originally posted by head at 2007-3-21 02:07:

同意 加上禦宅族用錢唔多 又唔會亂洗錢
個樣ok既話我都想識番個

會唔會系“加上”之後,“禦宅族”之前
加上“如果”兩個字會較為適合呢?

淨系每一個月買  漫畫,同人志  已經。。。
原裝動畫DVD,CD。。。仲要系 永久保存限量版。。
仲有….買衫 幫 D 公仔 換下季。。
條數真系。。。
Originally posted by vv1668vv at 2007-3-21 02:29 AM:

會唔會系“加上”之後,“禦宅族...
其實女禦宅族…… 應該係會捧少女漫畫卦……??
Originally posted by vv1668vv at 2007-3-21 12:53 AM:

嘩!!!美人版大。。。終於...
”版大”……  你搞到我諗起某人……  

yes ﹐忙到嘔﹐自知對唔住admin 大哥同各位戀愛版會員~

咁你又近排點呀?
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-21 10:18:

”版大”……  你...
其實呢 都忙住 考試
連續 5,6個星期。。加加埋埋總共考7科。
上個禮拜考完一科已經失去八成功力。。
仲有D “睇唔開” 既感覺 添
黎緊哩幾個星期。。。都唔知點崖。。陰功
Originally posted by vv1668vv at 2007-3-21 11:48 AM:

其實呢 都忙住 考試 :hah...
加油呀~~~~

我依家做緊各個哲學流派ge 教育觀點﹐唉…好想死~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如果有個女禦宅族 主動溝你。。你會?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。