<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 新歌,聽極都係果幾隻,最近聽返舊歌 ...
返回列表 回復 發帖

新歌,聽極都係果幾隻,最近聽返舊歌 ...

最近聽側田 ... 古巨基 ... 方力申聽到悶 ...
走去down返許志安 d歌 ... 大男人 ... 苦中作樂 ... 徒然 ... 未簽收 ...

反而覺得唔錯 ... XDDD
聽日繼續 ...

唔知有冇知音人同我一樣 ...
此終覺得舊歌永遠好聽過新歌,可能我年紀大關係﹗有否聽過杜德偉的歌,其實好正﹗不仿去買番隻黎聽下﹗女既就當然係關淑怡啦﹗
Originally posted by eric911 at 2007-3-30 04:25 AM:
此終覺得舊歌永遠好聽過新歌,可能我年紀大關係﹗有否聽過杜德偉的歌,其實好正﹗不仿去買番隻黎聽下﹗女既就當然係關淑怡啦﹗
同意  玩時的歌 有d唱得不知所謂  以前個d正勁多
Originally posted by eric911 at 2007-3-30 06:25 AM:
而家佢果首同事三分親都幾好聽
Originally posted by HINHIN123 at 2007-3-30 03:34 AM:
最近聽側田 ... 古巨基 ... 方力申聽...
安仔舊時d歌真係幾好聽,世紀未煙花,男人最痛,唯獨你是不可取替...........
但唔知點解d歌星都係未紅o個時d歌最好聽
之前好似側田, 古巨基, 方力申d歌成日播..我一開收音機就聽到..唔悶都聽到悶..
我車入便D全部係精選碟....

shirley kwan, alan tam, leslie, 學友,ah lam,王菲,sandy lam...仲有sam hui
但唔知點解好多人會歧視聽舊歌/唱K唱舊歌 (註: 2-3 年前都算舊), 仲話"EEE, 佢唱埋D 舊歌o既"  其實有乜問題呢?  
Originally posted by kinis at 2007-3-30 12:27 PM:
但唔知點解好多人會歧視聽舊歌/唱K唱舊歌 (註: 2-3 年前都算舊), 仲話"EEE, 佢唱埋D 舊歌o既"  其實有乜問題呢?  
你無問題,係歧視你果D食(聽)垃圾歌大既廢人有問題姐
Originally posted by HINHIN123 at 2007-3-30 03:34 AM:
最近聽側田 ... 古巨基 ... 方力申聽到悶 ...
走去down返許志安 d歌 ... 大男人 ... 苦中作樂 ... 徒然 ... 未簽收 ...

反而覺得唔錯 ... XDDD
聽日繼續 ...

唔知有冇知音人同我一樣 ...
你講得啱
不過許志安我要再聽再舊既歌好似係[雨後陽光[先啱
你講嗰啲係我聽既再後一代..............
真係一代不如一代呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 新歌,聽極都係果幾隻,最近聽返舊歌 ...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。