<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP
返回列表 回復 發帖
Originally posted by terencey at 2007-7-26 02:02 AM:
TRANSFER RUMOURS (25/07/2007)

愛...
費 SIR 話, 董方卓會晌今季為球隊產生作用喎
Man Utd boss Sir Alex Ferguson tips striker Dong Fangzhou to make an impact at Old Trafford this season. (Daily Star)
好難講, 買左前鋒之後都唔洗用佢啦..
多謝樓主咁多寶貴資訊
Originally posted by terencey at 2007-8-23 12:41 AM:

我覺得安歷卡有速度, 技術, 把握...
即係雲佬...
terencey 兄, 我想問有冇多d意甲西甲o既資料? 因為好似太多英國news了..
如果有o既, 麻煩幫幫忙, post d出黎吧^^
同埋我想問, 巴塞係咪放左風話下季換教練?
Originally posted by terencey at 2008-2-26 09:55 PM:
TRANSFER RUMOURS (26/02/2008)

帶...
多謝你post埋其他聯賽o既消息呀!
support u
Originally posted by terencey at 2008-3-25 10:47 PM:
TRANSFER RUMOURS (25/03/2008)

雲加對里昂翼鋒賓施馬有興趣, £17m
Arsenal manager Arsene Wenger is interested in signing Lyon's £17m-rated winger Hatem Ben Arfa. (Various)
應該係賓艾法
艾比亞迪去到邊都有好表演, 真係唔明點解AC唔留返自己用..
歡迎terencey 兄come back!
巴塞出 £16m 及新加盟既後衛碧基洽購士砵亭中場莫天奴

唔好喇掛.. 碧基可以做杜林接班人(D. 米列圖唔多掂)
而且巴塞咪同用2舊錢買一個人冇分別? 咁無謂....
Originally posted by terencey at 2008-6-8 11:40 PM:

如果係真既話, 我會覺得碧基都幾慘下, 口岩 口岩 先至重返母會, 凳都未坐熱, 咁快就要做人球 ......
碧基其實都幾有潛質
其實費sir成日話唔賣, 我覺得應該係想抬高個價..
同埋令人唔好覺得係MU錯, 因為係C朗想走~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。