<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP
返回列表 回復 發帖
Originally posted by arthur8088 at 2007-5-26 12:03 PM:

Bale one has been confirmed..Sp...
傳聞黎o者, 吾吹大佢邊有人黎買.....我又吾信manu咁笨實, 4年前買細哨都係出2000幾萬o者!

by the way, 睇youtube果d video , nani好普通o者, 點解吹到咁勁.....我覺得bale點都好過佢
Originally posted by iknow at 2007-5-29 12:05 AM:
5m放軒斯=="
曼聯都越黎越鐘意做水魚,,,
700萬買番黎, 老左3年, 你覺得要幾多錢賣番出去先吾算係老襯呢?
Originally posted by iknow at 2007-5-29 05:55 PM:

5m喎...
好有賤價feel lo...
老就係老, 係會貶值
但都唔使落到5m咁少ar
咁賣6m lor, 或者7m賣番出去 , 老實講, 我覺得如果有人肯出5m以上買佢, 先係水魚...
好波還好波, 不竟已經29歲....
Originally posted by autod at 2007-7-12 05:01 PM:

唉吔.... 諗住我又玩番次..... 點知...
吾緊要啦, 總之有你兩位大哥就造福人群啦!!
Originally posted by tonykwl at 2007-7-20 10:24 AM:
"過氣"射手韋利自由轉會到費倫天拿.
咁又唔好咁衰話人過氣, 你諗番佢當打果時幾咁勁?
Originally posted by iknow at 2007-7-30 01:58 AM:

聽講Nani落地唔太好, 令自己有左少少傷...
當年巴巴耶路好似試過跌斷手, 巴勒莫都好似有類似既攪笑事件....
Originally posted by terencey at 2007-7-31 09:47 AM:
簽約 4 年, 於周二進行體測. 據報導轉...
細個果時捧英格蘭, 鐘意連尼加, 佢去巴塞打得唔好要番英格蘭, 果時好多人話英格蘭球員係門口狗....

過左成10幾20年, 大家應該明白, 門口狗全世界都有, 西班牙最近又多左一隻.....
Originally posted by terencey at 2007-7-31 02:43 PM:

聽講雷耶斯細個果陣係街童黎, 冇乜人理, 冇咩點讀書, 本身性格又不擅與人溝通, 所以如果唔係西維爾揾到佢, 恐怕佢宜家都唔知會點了  .......
英雄莫問出處ma!
Originally posted by terencey at 2007-7-31 03:33 PM:

同意. 巴西好多球星都出自貧窮家庭 ......

不過, 我諗佢晌英格蘭適應得咁差,同佢本身特點, 如性格同表達能力等, 都應該有D關係 ......
佢好波, 但我唔鐘意佢踢阿仙奴後期果種放棄既態度, 一踢佢就趺, 望球證, 唔吹就繼續典多幾分鐘, 從來無諗過要克服呢種挑戰, 所以佢緊係唔鐘意踢英超啦, 佢可能覺得果度d人剩係識踢人.....
布祿瓊爵士警告, 如果英格蘭國家隊無法晉身 2008 年歐國盃決賽周會嚴重影響英格蘭足運發展
Sir Trevor Brooking has warned that failure to qualify for Euro 2008 would severely hinder England's footballing progress. (Various)

米堡新星占士摩利遜唔揀英格蘭, 選擇效力蘇格蘭國家隊
Middlesbrough star James Morrison has turned his back on England coach Steve McClaren by choosing to play for Scotland. (Various)
其實布祿瓊唔洗咁緊張, 因為係麥卡倫領導下, 佢地一定入唔到決賽週, 就算入左都等於無入, 因為肯定16強就出局...

James Morrison 係精仔, 英格蘭根本無前途!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。