<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tonykwl at 2007-7-31 08:56 PM:

有時太多錢洗真係唔係好事~! 祖爾過份依賴用錢去買人, 無真正比時間手上既球員, 一唔得就又買新人~!
我最憎佢果種玩法, 買買買, 買最銳果d番黎, 咁衰極有個普, 之後如果打得唔好, 唔係用戰術去協調, 已係賣左佢出去, 即係今年既美度, 加利, 仲有之前一大堆人都係咁玩法....而且仲有好多人買番黎唔知做咩, 例如梅飛!!

上年最衰就係賣左戴維斯, 佢地忽視左卡域克既重要性, 亦高古左色高拿既適應性, 一時失去左戴維斯同卡域克兩員中場大將, 作客即刻輸到飛起...

買啦買啦, 我睇你今年點死....
Originally posted by terencey at 2007-8-1 10:41 AM:

好似玩緊真人FM咁, 一直 "貨...
我覺得似以前既 leeds lor, 好似今日又買左一件, 哈化21歲中場保定...
高爾離開樸茅, 雙方同意買斷周薪 £30,000 既餘下 11 個月合約
Andy Cole has left Pompey after they agreed to pay up the remaining 11 months of his £30,000-a-week contract. (Various)
嘩, andy cole真係發達, 3萬x4 = 12萬一個月, 再x11=109萬英磅.....

大概1600萬港紙....真係痴線....

有時覺得d球員會收水打假波既朋友都應該諗下, 要出到幾多錢先收買到呢d人...
Originally posted by terencey at 2007-8-6 11:39 AM:

我初時見到都打咗個突, 身高 6 尺...
6呎4? 好高wor, 會唔會係錯料?
阿根廷係咁架啦, 咩q水好d都叫新馬勒當拿架啦,
就算你只係睇左波幾年, 相信你都會識4至5個新馬勒當拿...

同一情況都出現係巴西, 一有新星就叫新比利....
我都聽到麻木, 係有d巴打仲好雀躍咁解o者.....

講番皇馬, 艾馬臣好似會去國米, 至於咩中場塞車太多人既問題,
唔緊要啦, 反正皇馬係咁, 炒炒炒買買買, 一堆人唔知買黎做咩....

反正蘇斯達唔方教得長, 出左名果d球員去皇馬都係為錢多過踢波....

個人極不喜歡皇馬既管理方式, 簡直係垃圾!!
Originally posted by terencey at 2007-8-6 12:07 PM:
ARSENAL
Croatian hotshot Eduardo D...
雖然知你都係copy既, 但....

你真係偉大!!
Originally posted by arthur8088 at 2007-8-6 10:16 PM:
曼城將簽下利禾奴門將艾美利亞, £5m ...
講真, 我已經見到佢地步向死亡.....
Originally posted by 處處吻 at 2007-8-6 10:26 PM:

大力神攪得清佢自己教邊隊未!?
成隊波係聯合國有個嚴重問題, 以前施積教樸次茅夫果年,
簽下一大堆五湖四海既朋友....到佢被人炒魷後列納接任問題就出現...

列納同傳媒訴苦, 佢話成隊70%已上人唔識英文,
講一次戰術要用唔同翻譯講幾次, 落場仲衰....

試過列納提場叫個後衛睇緊d後柱, 佢聽完後就哦哦哦,
最後條友成場守住條前柱, 最後輸波....

原來條友根本唔知列納同佢up咩......
Originally posted by arthur8088 at 2007-8-6 10:47 PM:

oh...that's funny...who's the...
仲有他信話會帶去英超既泰國人.....哈哈

同楊家城一樣係痴線...帶香港人去踢英超...
Originally posted by arthur8088 at 2007-8-6 11:06 PM:

oh....thank you very much.......
咁要查下, 因為果時我都係睇雜誌睇番黎...
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-7 12:13 AM:

完全同意
但係你地有無睇過加歷查正選上陣果時既驚人表現??

簡單驚嚇, 如果你有睇過英格蘭輸比北愛果場波....

睇完你明白點解佢係後備, even佢係利物浦打到會飛,

但佢確實唔係泰利, 里奧同甘寶果個級數....

但麥卡倫也未免太庵春了.....連一個退出左既加歷查都要求....

where are 多信, 京治 ? 真係無人到咁咩? 先果一場友誼賽....

麥卡倫.....早死早著啦!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。