<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP
返回列表 回復 發帖
Gordon agrees £9m Sunderland move  

Scotland goalkeeper Craig Gordon has agreed terms with Sunderland and a £9m transfer from Hearts will be completed on Wednesday, BBC Sport understands.  

好神奇一個蘇格蘭龍門可以賣到成9m, 但見熟悉蘇超既奧尼爾同堅尼都追擊呢條友,
似乎佢應該係有d料到, 真係好想快d睇下佢咩料子!!
Originally posted by terencey at 2007-8-17 11:23 AM:
轉會費 £6m, 同保耶與比拿美自紐記後...
完全唔知係咪餅乾佬干預行政....韋斯咸繼續上季亂買一通既方式...

有睇過開羅日果場波既朋友, 相信會同意今年佢地唔見得有改善....

上年有tevez幫手入左好多個關鍵波, 今年....

繼續護級吧!! keyman, 祝你好運!!
Originally posted by terencey at 2007-8-17 11:20 PM:

米堡同伯明翰相比, 可能選擇前者...
佢唔去新特蘭無可厚非, 堅尼係轉會市場上處處碰壁,
最近佢發爛渣, 話d球員怕老婆唔想去新特蘭云云...

其實問題唔係新特蘭呢個地方有無得shopping,
更同d球員老婆無關係, 最主要係...

大家都唔睇好新特蘭, 認為佢係升降機....

新特蘭最大吸引, 只係一個球員時代光芒四射既堅尼....
Originally posted by terencey at 2007-8-18 12:42 AM:

惟有用戴倫賓特加羅比堅尼了, 我諗唔會主場對打比郡都贏唔到掛 , 否則就真係炒佢都無得怨了.........
不過諗諗下, 主場都輸得比愛華頓, 仲要失成3球,
佢地就算主場信心都一定有問題...

贏面就係好大, 但唔可以排除打比有偷雞摸和既可能性....
Originally posted by 處處吻 at 2007-8-20 01:12 AM:
如果祖爾離隊, 可能會由奇連士文頂替
...
哈, 如果係咁, 不如叫連尼加唔好講波, 試下教

不過仲有下場, 如果曼聯又送分比佢地....

就會傳, 如果老費離隊, 可能會由堅尼頂替....
Originally posted by terencey at 2007-8-20 04:20 PM:

加斯居尼如果肯生生性性, 話唔定都有潛質做一個好領隊架 ......
NO WAY, 如果你認為..

一個趁隊友訓著教果時, 係佢身上痾尿當惡作劇,

又或者係一間高級餐廳度, 將自己既陽具放係別人肩膊上,

又或者被歐趺後, 想用手打人, 但fing甩左自己既手較....

咁既一個人, 係正常的話..

我覺得佢精神應該有d問題...
Originally posted by terencey at 2007-8-24 11:12 AM:

咪係, 宜家都就快開鑼啦, 仲要加軒斯, 洛賓, 真係新埋班咁. 隊形又未搞掂, 特別係中前場咁多人, 點搞呢????
無所謂啦, 反正如果被炒都係做得果幾個月, 有錢我仲唔狂買?

買番d安全感ma
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-27 10:07 PM:

麥卡倫........算吧la.......我期待你落台的一刻
到佢落得黎果時, 英格蘭都收左工啦, 佢落唔落仲有咩關係....

英國足總, 應該當機立斷炒左佢, 搵個好d既人!!
Originally posted by terencey at 2007-9-3 09:36 PM:
車仔作客維拉輸到 0-2 既時候, 油王拂袖而去
Chelsea owner Roman Abramovich walked out of Villa Park after his side conceded their second goal on Sunday. (Various)
幽默大師摩連奴又有野講...

摩連奴不擔心球隊爭標的機會會因為週日的敗陣而有任何削弱,同時也不認為班主阿巴莫域治在週日球隊失掉第二個入球後馬上離場是不滿球隊表現。

「他在何時離去是他的決定。我看英格蘭對德國時也擔心交通問題而提早離去。」
(U-Soccer 綜合報道)

有時候覺得佢應付傳媒既能力比帶波既能力更高...

[ Last edited by amigofans on 2007-9-4 at 09:44 AM ]
Originally posted by Kaz00086 at 2007-9-4 05:33 PM:

算吧la~~~麥卡倫你輸俾以色列同俄羅斯...都千萬唔好整傷謝拉特...如果唔係...好多人唔會放過你
佢唔係話唔走, 佢話自己唔會遞信, 即係等你抄 lor...

其實佢係好人黎, 同老董一樣, 無問題....

係搵佢黎做既人有問題o者
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。