<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP
返回列表 回復 發帖
Originally posted by terencey at 2007-9-7 10:10 AM:

好少見有個領隊係咁乞人憎嘅, 真...
世界杯有球咁既人, 齊晒腳都打到劈屎咁,
從此我都無野好講lor...

唔可以怪晒麥生, 不竟大部份責任係fa度....

請佢之前都大概知佢咩料子架啦....
求穩陣唔求突破, 結果攪成咁....

其實佢地做o岩過一次, 當年求變搵左艾力臣,
就打起左而家呢班, 以住英格蘭從未有過既球星,
不過可能佢地唔覺得係艾生既功勞都未定....
Originally posted by shehboy at 2007-9-11 03:52 AM:

咁踢走雲佬呢 ?

搞到而家拿手唔成世, 人地就做左西甲神射手兼幫皇馬重奪錦標.
其實老費好怨枉, 係雲佬自己要走, 因為佢要必然正選...
佢接受唔到自己既地位已經改變, 但其實曼聯一向係呢個方針...

即係雲佬一到, 高爾淪為前鋒第2人....
Originally posted by terencey at 2007-9-21 10:16 AM:
車路士會方致各球迷之公開信一則, 重...
唔通車仔夠膽同d球迷講係佢地炒左摩連奴咩....

摩連奴也落得冠冕堂皇, 唔通同外面講我唔妥老細劈炮咩...
作為一個名領隊, 仲要撈架ma, 山水有相逢wor....

個人認為俄國佬今次同摩連奴分手一定會付出沉重代價,
競爭咁激烈既英超, 根本無空間比你係開賽途中重整旗鼓...

換上果位亦唔知咩水既人物, 有料到就帶緊波啦,
洗咩做"技術總監"呢d呃飯食既崗位....

摩連奴雖然有料到, 但心頭也好高, 現在各大球會既櫈仔都比人霸晒...
睇黎要番工都仲要等一排.....不如用果20m去嘆下世界再講la....
Originally posted by kakeidevil at 2007-9-21 04:31 PM:

笑左出黎~
佢唔係英超教波, 大家又無得笑lu
Originally posted by kakeidevil at 2007-9-21 08:02 PM:

仲未知既~
但我相信佢喺第2度教波都會一樣咁出位..............
我知, 但如果佢教意甲, 西甲德甲, 有無咁多翻譯你睇?

你估香港d體育記者好pro? 會去睇歐洲d新聞?
Originally posted by terencey at 2007-9-27 10:54 PM:

...................

[ Last edited by terencey on 2007-9-27 at 10:56 PM ]
細哨果單野大家當笑話啦, 因為文章出處係bbc既流言傳聞版...
仲要單野後面括住(the sun).... 太陽報有邊次唔係老作攪笑....

另外, 我認為如果覺得摩連奴走左車仔就一定玩完, 今季爭冠軍又少左隊,
呢種想法, 實在太過天真....
Originally posted by terencey at 2007-11-15 09:47 AM:

期待佢下台既一日 ......
慢慢等啦, 2009年, 英格蘭世杯外圍賽再次賴屎果時, 先應該會炒佢
Originally posted by terencey at 2007-11-15 10:09 PM:

if England fail to quality, the...
嘩, 要佢地出線咁基本都做唔到, 咁叫壓力?
班領隊屎, d球員心理質素差, 好心佢地咪賴啦....
Originally posted by terencey at 2007-11-15 06:14 PM:
卡域克想貝碧托夫加盟曼聯
Manchester United midfielder Michael Carrick wants to see former Tottenham team-mate Dimitar Berbatov move to Old Trafford. (Various)
無記錯佢同卡域克應該係一出一入? 好似無做過隊友...
Originally posted by brightlee at 2007-11-19 03:13 PM:

yes, similar as do u see any Arsenal players move to Man Utd!

look at Hernzie.... did he move to Liverpool as he wishes?
ANDY COLE IS ARSENAL PLAYER....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。