<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP
返回列表 回復 發帖
Originally posted by brightlee at 2007-11-19 04:18 PM:

but Arsenal didn't sell Andrew Co...
係呀, 我玩野ma...
俄羅斯作客輸咗俾以色列, 令到油王好唔高興, 佢賽後晌更衣室 "省" 到班球員 "立立令"
Chelsea's Russian billionaire owner Roman Abramovich was so unhappy after his country's loss in Israel that he apparently stormed into the side's dressing room in Tel Aviv and had a rant at the players. (Daily Mail)
如果係堅既, 我好有興趣知道, 佢係以咩身份入更衣室鬧人, 球迷?

咁我今晚都想入溫布萊更衣室鬧英格蘭班友, even佢地贏or輸..
Originally posted by terencey at 2008-1-8 11:40 PM:

For Bramble, he seems "improving", he scored a good goal at Anfield!...
巴布爾有進步咁攪野??

我要再係度講多次, 呢個我睇波咁耐覺得最好笑既場面,

今年曼聯主場對韋根一役, 巴布爾落力非常, 見人帶波,
就連人帶波抄起佢, 但特別唔在於呢度, 因為佢不嬲咁踢波...

特別在一球, 佢想飛剷落朗尼度, 最後剷唔到肥仔...

巴布爾係一野抄左落個韋根既自己友度, 最後兩條友訓晒係地...

佢....真係天才...
Originally posted by arthur8088 at 2008-1-9 12:51 AM:

let's have a look at Keano...he doesnt know very well of overseas' player ability...
你講呢個不無道理, 新特蘭直頭變成"曼聯舊生會"一樣....

但都唔可以忽視新特蘭本身個問題, 我好懷疑佢地有無海外球探既...
就算幾年前果隊, 外緩都唔係多, 我只係記得艾卡同比利朗....
Originally posted by terencey at 2008-1-12 09:16 PM:
TRANSFER RUMOURS (12/10/2008)

樸茅告知哈利列納, 於午飯時間告知佢地究竟係咪去紐卡素
(最新消息: 哈利列納拒絕執教紐卡素
BBC -- http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/7180147.stm)
Portsmouth have told Redknapp to tell them by lunchtime whether he wants to leave Fratton Park. (The Times)  
頭先曼聯對紐記班講波佬講果d好o岩, 正一燙手山芋....
佢地話今日已經係1月12日, 得番18日去買球員, 如果一個新教練黎教,
都唔知點增兵好啦....

我覺得只有白痴先會去教呢d球會, 根本就亂q咁黎....
Originally posted by negator at 2008-1-18 06:33 AM:
有時懷疑班球探係咪玩住FM去買人~~
...
fm 既data係由世界各地好多球迷提供既, 每個地方都會有好多潛質新秀,
外國球迷比本地球迷更加pro, 所以佢地有呢d資料係手唔係奇事...

世界各地球會更加無理由唔知呢d潛質新秀既存在, 因為一個會已經有無數球探,
即係可以講, 球會有第一手資訊, 外國pro既球迷有既只係第二手....

上到fm已經係第三手, 我地呢班一無所知既香港球迷係第四手....

當然唔排除d球圈中人有玩呢隻game, 但做到有一手資料既圈內人,
要似我地d第四手資料球迷咁, 玩fm先識果d人, 未免太折墮了吧....
Originally posted by terencey at 2008-1-18 10:33 AM:

據聞荷杜執教熱刺時, 買左當時仲...
有咁既傳聞係因為巧合地, 當年佢買既好多球員, 都係cm03(fm前身)既平價勁人,
例如中堅李察士, 同羅比堅尼(cm03佢係神級球員)....

但實際上, 可能s.davis同艾法寧頓係13,4歲已經好多人留意....
即係曼聯既rooney, 係佢世界波打破阿仙奴不敗紀錄之前, 費sir已經識佢啦....
Originally posted by tonykwl at 2008-1-17 07:27 PM:

好鬼鐘意依句, 次次你講親戴倫賓特, 前面都有句 "貴過亨利嘅.."
我反而唔太鐘意成日用呢樣野黎踩戴倫賓特, 當然現時既表現1600萬的確係貴左d,

但唔好忘記, 年青球員身價愈來愈高, 年長球員身價愈來愈平, 係成個球圈既趨勢...

可唔可以話....

"貴過雲尼史特萊"既"洛賓"(賴恩巴布都只係平過雲佬80萬)
"貴過沙維奧拿"既"希古恩"
"貴過巴迪斯達"既"安達臣"

我覺得要正視年青球員身價愈來愈高呢個trend,
而家根本買條茂利, 只要佢後生, 都非常值錢....
Originally posted by terencey at 2008-1-18 10:52 PM:

真係唔知話佢誠實定係傻好喇, 都...
歷史告訴我地, 呢種人好快會消失係空氣之中......
Originally posted by terencey at 2008-1-21 01:31 PM:

我覺得係都應該放費查先都未到佢....
呢d咁既傳聞....

即係好似saha, 施維斯達咁, 話賣左好多年啦, 咪仲係度...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。