<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kaz00086 at 2008-1-24 12:58 AM:

艾殊頓的確係可造之材....但係另一個新人:紐根特...反而我覺得差咁D
艾殊頓? 你地咪玩啦, 似舒利亞? 好多人都係咁講....

似無用架wor, 交得到個入球數字黎睇先得架....
雖有云"寧欺白鬚公, 莫欺少年窮", 但個人覺得佢係一般貨色...

充其量只係比亞提, 菲立斯之流.....

係star既, 就算傷, 就算屈係韋斯咸都會閃光...
睇朗尼同拿鐵斯就知....
Originally posted by terencey at 2008-1-24 10:44 AM:

佢俾到我有呢種感覺姐, 宜家英格...
咁"寧欺白鬚公, 莫欺少年窮" ma...

加歷查同林柏特都叫我趺晒眼鏡...
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-2-1 07:13 AM:

[url]http://news.bbc.co.uk/spor...
但佢的確係唔fit, 而且長遠計佢絕對係會淡出...

佢呢類球員, 已經無咩突破, 意思係我試陣唔需要你,
因為已經知道晒你點踢同有咩用處...

佢今年已經33, 10世杯果時佢會係35, even佢係超級巨星,
佢未必要次次入選, 係大家應該接受既事..

必要時係會搵番佢既, 我覺得第100次入選唔成問題,
反而2010世杯, 好大可能無佢份...
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2008-2-29 05:01 AM:
唔知賓施馬會唔會打破當年朗尼加盟曼...
呢單野我一路以黎覺得只係老費o係聯賽前出既"口術",
同02/03年, 曼聯對皇馬前席, 皇馬話買碧咸一樣玩法...

至於里昂, 自從艾辛都賣到3000萬之後, 就沿用晒一招,
就係你唔講買, 我自己都係度講, 講講講講, 一把口將個球員抬到天價...

佢地見對方無出手, 會自己up一堆野出黎, 包括球員自己話唔想走或者好想走,
領隊又會話佢值幾多幾多, 球會又話打死唔放人等等...

個人最唔鐘意里昂就係呢樣野, 不知所謂, 所以話法國人唔一定會浪漫,
市儈起上黎都可以好肉酸....

4500萬? 你估你係美斯? 定係c7?
Originally posted by terencey at 2008-3-4 09:55 AM:

(1) 紐記似乎有排執, 後防不穩, ...
由亂炒人果日開始, 就係紐記自取滅亡!!

有人以為自己出左好多錢, 有人以為自己有好多好球員...

但當大家睇番上年既韋斯咸, 同今年既熱刺, 就算有咁既人腳,
打到要去護級都絕唔係奇事, 所以紐卡素其實都係要"護級"都唔奇....

但偏有d老細覺得自己個會好強, 仲記得副領隊確斯話要挑戰頭6,
果時我已經話佢痴人說夢, 要護級也不定...

結果不幸言中, 而家隊波係基謹手下信心盡失, 同尾3只差3分only...

紐記班老細應該望下對面, 維拉班老細點做人,
上年維拉都用左好多錢, 成績都係不知所謂要護級...

如果上年季中炒左奧尼爾, 而家會點?
Originally posted by Azuma at 2008-3-8 09:08 AM:

terencey 兄
點解咁刻意bold 左如果..........
2-0 你都唔放心?

雖然我唔係好想利記win 對chelsea .................
國米主場都好強架! 隨時可以贏番一個2比0
Originally posted by 自由神 at 2008-4-15 10:36 PM:
曼聯助教基洛斯警告皇馬, 就算出到 £9...
施丹同費高, 23歲果時, 同c7差好遠...
Originally posted by arthur8088 at 2008-4-30 12:11 AM:
只執教曼城一季既艾歷臣將會被炒. 艾...
其實呢班有錢佬根本係on車既, 財力強如艾巴莫域治,
用一個前無古人後無來者既億元投資, 第一季都只係四大皆空...

佢炒雲尼亞里, 都仲有古講下...

你班白痴, 呢個又炒果個又炒, 有無艾巴莫域治咁好彩, 請到摩連奴咁既人材?
Originally posted by tonykwl at 2008-4-30 02:01 PM:

睇live見列卡特個表情都無能為力咁款, 仲成 84" 左右先換古莊臣出場~!
上季對利記, 佢都係呢d表情架啦....
唔好理, 有人覺得佢係有料到, 吹咩...

所以話呢個世界100歲唔死都有新聞
C. 朗拿度同皇馬已有協定, 現時皇馬遊說曼聯將佢出售
An agreement has been reached between Cristiano Ronaldo and Real Madrid and now the Spanish club have to convince Manchester United to sell. (Spanish sports paper Marca, 1350)  
費sir今日首度開腔, 問侯蘇斯達同皇家馬德里, 佢老人家指皇馬利用該張西班牙報紙作喉舌,
多次老作出c朗離隊傳聞...

佢仲解釋曼聯曾經賣過碧咸, 雲佬同軒斯比皇馬, 但唔代表c朗亦會賣比皇馬,
因為之前果3位球員, 係皇馬想買, 曼聯也想賣...

至於c朗, 絕對係no way....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。