<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP
返回列表 回復 發帖
Originally posted by arthur8088 at 2008-5-24 12:44 AM:

it's spanish paper~~

Ronaldo...
無錯, 佢地係鐘意咁玩法, 加素度一兩星期前先話要去踢英超,
講唔夠幾日, 即刻簽新約....
Originally posted by negator at 2008-5-25 05:03 AM:
COPY番黎唔好介意~

轉會傳聞三角錯...
我覺得如果阿仙奴真係簽到佢就發, 真係執到寶,
千幾萬就可以買到一個國家最有前途既年青球員, 唔抵?
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-29 10:43 AM:

換啦換啦~~~~
羅賓奴...送都唔好要啦....
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-3 07:11 AM:
希比怒...
而家d球員最叻借傳媒抬高自己身價, 加上d傳媒亦鍾意炒作...
齋係睇c朗拿度, 果種五時花六時變已經夠精彩...

再加上最可怕既係香港d體育記者大哥, 我唔知呢段野係你譯定係咩既...
雲加要向FIFA投訴國米, 直頭係源自"費SIR投訴皇馬"既變奏....

不排除係該名記者大哥, 自己手多加上去既....

其實講真, 一條友成日打唔到90分鐘波既, 賣左佢好過啦, 又唔係好好波...
隨著夏季轉會市場的臨近,英超各隊的轉會運作也在加緊進行,一些交易已經確定或者接近敲定,等轉會窗口開啟時就可以宣布完成。其中,最引人注目的進展是利物浦同意降低高治的價格,而兩大“妖人”安利與杜斯山度士也敲定了一走一來
呢兩條友都叫 "妖人" ? 有無濫d呀...

見到就"妖"果種"妖人"? 定"人妖"??

相信如果無cm/fm呢d遊戲, 安利同dos santos會係普普通一個球星而已...

我玩cm就差唔多係上世紀既事, 我玩果代既 "妖人" 係基士提,
有無人知道佢而家"妖"左去邊??
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-3 04:19 PM:
... [/quote]

放心啦, 套用big fish既 魚tone,

堅尼係唔會比杜夫呢d曾經效力過邪惡集團既球員, 加入"曼聯舊生會"既...
利物浦將於未來 48 小時內成功羅致維拉中場巴利, £15m (竟然要 £15m 咁貴, 利物浦又做水魚了. 何況已有沙比阿朗素, 更加唔見得有需要買巴利 ...... )
Liverpool will clinch the £15m signing of Aston Villa midfielder Gareth Barry in the next 48 hours. (Various)
哈哈, 仲有賓特利, 唐寧同占士米拿...

你唔可以怪賓尼迪斯既又, 英格蘭二流球員, 買一個點夠用? 最好緊係儲齊一套啦!!
本身已經有高治同賓納, 買埋巴里地呢幾件, 差唔多有一套係手...

到時賣左謝拉特啦, 格格不入...
C. 朗拿度於今年較早時間被影到與皇馬 "官員" 會面, 增加左曼聯告皇馬 "非法接觸" 既理據
Cristiano Ronaldo has been pictured meeting a Real Madrid 'official' earlier in the year adding fuel to Manchester United's claims that the player has been 'illegally tapped up.' (The Sun)
果張相好似係今年一月影既, 相中人係前曼聯既體測教練, 即而家跳左去皇馬果位...
Originally posted by saad at 2008-6-25 01:16 PM:
米積杜域去左英國恰談c朗轉會事宜,...
係邊度黎既消息?

官網仲係寫住 not for sales wor...
Originally posted by saad at 2008-6-25 01:16 PM:
米積杜域去左英國恰談c朗轉會事宜,...
我已經知道, 原來係"星島日報"既"綜合報導"...

"綜合報導"即係連來源都寫唔出, 以香港體記既垃圾水平,
"綜合報導"相信係等同老作...

呢d咁震撼既料連bbc既正宗"綜合報導"(即大家日日睇緊ter sir既翻譯)都無...
香港竟然知得比英國仲清楚...

奉勸大家咪睇香港d體育消息, 就算唔係全篇野老作, 都係加鹽加醋...
睇26fun sport版d料仲堅過佢地...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。