<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP
返回列表 回復 發帖
I am new member!!多謝你post聯賽消息呀!
VeryVery支持support u  ,thx~
TRANSFER RUMOURS (21/04/2008)

摩連奴同意成為國際米蘭教頭, 佢想羅致車仔既林柏特同杜奧巴, 合共 £35m

I hope so!!!
Messi如果去英超,我相信以佢腳法同體格 ~ 留守看臺-傷多過踢,!!
Originally posted by terencey at 2008-5-10 02:08 AM:
各位版友:

由於小弟要前往內地辦理私人事務, 直至下周末才能返港, 到時我地再晌呢度見喇!  

terencey
10/05/2008
祝 Ter.sir ~ 此行順順利利!!

下周見!
kakei做埋兼職幫Ter.sir手,~辛苦哂wor!
好野!
恭賀Ter.sir榮歸~

我地個個都好掛住你牙
辛苦哂!!

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-18 at 07:59 PM ]
同Ter.sir睇法一樣~

好緊張牙!希望羅馬今年意甲奪得冠軍la!

半場  卡坦尼亞 0-1 羅馬

半場   帕爾馬   0-0 國際米蘭

支持帕爾馬護級成功

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-18 at 10:07 PM ]
Originally posted by terencey at 2008-6-1 07:36 PM:
摩連奴強調, 佢已經唔係 "特別的人", 而係偉大的人. 佢話:" "特別的人" 既故事已經結束, 且不是壞事. 我已經唔特別了, 我覺得自己係偉大既領隊. 我只有強項同長處, 如果我有弱點既話, 我會嘗試將佢隱藏起來. "
摩連奴始終都係摩連奴,講野永遠都咁可愛
快d出返黎~好掛住你!!
修咸頓決定搵前荷蘭後衛普夫列特代替為球隊護級成功既皮雅臣,被球迷批評
有無攪錯炒佢係米想降落英甲玩!!

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-1 at 08:41 PM ]
Hello Ter. Sir !! 點解咁唔鍾意占士米拿嘅...............
Originally posted by terencey at 2008-6-15 07:50 PM:

只係個人覺得 ...... 你話佢好咩, 又唔係; 話佢好差咩, 又未至於. 同埋佢既實力同賓納之流相差無幾, 無法進一步加強球隊既側擊能力 ......
哦!明白哂,thank you ~~ 如果利物浦肯買哥利斯馬而又買到就好啦
賓納...去韋斯咸可能有d作為
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。