<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Duffy at 2007-6-13 07:00 PM:

其實我都幾想奧雲加盟曼聯做二五...
哈哈哈,乜你對車仔堂堂正正打贏曼聯都無信心架?
要曼聯場場own goal~車仔先贏到聯賽冠軍
都幾唔光彩
Originally posted by 038886 at 2007-7-29 07:08 PM:
你d news 點嫁?
一時
曼城將簽下戴...
這是不同報章說不同內容的結果,不關發佈者事
Originally posted by terencey at 2007-7-29 07:45 PM:

thanks for your explaination, 迷途小羔羊兄   
實話實說而已^^
新特蘭簽米度, £6m
Sunderland have signed Tottenham striker Mido for £6m. (Daily Mirror)

好野,堅尼!一單好交易!
皇馬今季既投資,相信起不久後有所回報
老老實實,堅尼教波既風格,幾討好
不過佢真係唔多敢試鍊自己既眼光
佢大部份用親既都係舊人
好似曼聯舊龍雲迪古
新特蘭舊將艾加

如果佢教曼聯
唔知會唔會第一收購就是碧咸?!
哈哈
收翻黎專教射死球都好丫
Originally posted by tonykwl at 2007-8-22 11:30 PM:

如果請舒米高做助手仲精采, 2條友響場邊罵人罵足90分鐘~!

[ Last edited by tonykwl on 2007-8-22 at 11:31 PM ]
hahaha~
分分鐘嘈到哥頓甩晒手~~~~xd
Originally posted by arthur8088 at 2007-8-27 07:16 PM:

Man utd's example is wrong...O'Shea is originally a Centre back player...Just Fergie converted him as a midfielder or a side back
係呢,咁奧沙起國家隊是一開始就踢中場起家,定係見到佢起曼聯踢中場都得先用佢跟中場?
因為見奧沙起國家隊多數都踢中場而少踢後衛,所以有興趣知下=]
Originally posted by iknow at 2007-10-27 11:30 PM:
無神神買沙洛做咩...=.=?
驚加利仔同布朗同時受傷吧
唔知賓施馬會唔會打破當年朗尼加盟曼聯既身價?!
兩個都係出左名既年輕前鋒

好想知道,係因為曼聯同里昂係對手,所以佢先話寧願踢西甲、意甲都唔踢英超
定係…佢真係對曼聯毫無興趣?!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。