<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP
返回列表 回復 發帖
Originally posted by filter-052fans at 2007-7-31 10:46 PM:

我最憎佢果種玩法, 買買買, 買最銳果d番黎, 咁衰極有個普, 之後如果打得唔好, 唔係用戰術去協調, 已係賣左佢出去, 即係今年既美度, 加利, 仲有之前一大堆人都係咁玩法....而且仲有好多人買番黎唔知做咩, 例如梅飛!!...
美度直頭比人賣豬仔, 上季初果3個前鋒入球低, 祖爾就即刻買美度, 不過上陣都唔多, 但最後貝碧托夫打到識飛, 直頭係英超最佳收購, 跟本問題就唔係d前鋒唔得, 只不過係時間既問題. 即係反映領隊判斷力差~!
Originally posted by terencey at 2007-8-22 12:42 AM:

曼聯舊生會 ......
如果請舒米高做助手仲精采, 2條友響場邊罵人罵足90分鐘~!

[ Last edited by tonykwl on 2007-8-22 at 11:31 PM ]
Originally posted by terencey at 2007-9-4 05:19 PM:
TRANSFER RUMOURS (04/09/2007)

即使英格蘭於歐國盃外圍賽輸俾以色列同俄羅斯, 麥卡倫都唔會辭職 (學董伯伯呀?? )
...
面皮成幾尺厚, 唔通等炒有水補 ... ??
Originally posted by terencey at 2007-10-11 06:01 PM:
TRANSFER RUMOURS (11/10/2007)

格蘭想買卡卡, 即使要用 £100m
格蘭都唔方教得耐, 襯仲有人聽佢吹水, 就快d吹多2句~!
Originally posted by terencey at 2007-10-25 05:05 PM:
TRANSFER RUMOURS (25/10/2007)

保頓將於周四宣布委任麥遜為新領隊.
"麥遜"係唔係果個前阿仙奴球員~??
Originally posted by terencey at 2007-10-25 07:47 PM:

剛離開李斯特城既麥遜 (Gary Megson) ..
咁保頓咪更加水深火熱 ??
Originally posted by terencey at 2007-12-24 04:34 PM:
雲加敦促卡比路徵召艾蒙尼亞, 呢位西班牙門將於明年會成為英國公民
(24/1...
依個算唔算係雲加對英格蘭既貢獻呢?
Originally posted by terencey at 2008-1-10 05:12 PM:
TRANSFER RUMOURS (10/01/2008)

大 SAM 於被炒前一日被告知, 佢會有 £8m 用黎買人
...
紐卡素...都係"其雲基緊" 時代最風光~!, 借問聲知唔知"基緊"而家響邊呢?
Originally posted by terencey at 2008-1-15 08:18 PM:
TRANSFER RUMOURS (15/01/2008)

阿仙奴想要馬賽年青小將安迪艾尤, £5m ...
有雲加一日, 我相信阿仙奴仲係一隊高質素既球會, 不過英籍小將就比較難打動雲加~!
Originally posted by terencey at 2008-1-16 04:42 PM:
TRANSFER RUMOURS (16/01/2008)

"本身係空心老倌但又搞風搞雨" 嘅利物浦班主吉列及希克斯...
hi Brother, 上面依號你點樣譯嫁, 睇到當中係帶點怒火, 哈哈
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。