<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP
返回列表 回復 發帖
Originally posted by terencey at 2008-1-17 04:55 PM:
TRANSFER RUMOURS (17/01/2008)

熱刺想賣走貴過亨利嘅前鋒戴倫賓特...
好鬼鐘意依句, 次次你講親戴倫賓特, 前面都有句 "貴過亨利嘅.."
Originally posted by terencey at 2008-1-18 05:19 PM:
TRANSFER RUMOURS (18/01/2008)

剛由阿仙奴轉投樸茅嘅中場迪亞拉嘅字典裏面, 似乎冇 Commitment 呢個字. 佢正式加盟樸茅時就話:"樸茅嘅人知道我唔會一直效力呢間球會架啦. 如果我晌呢度嶄露頭角, 有大球會想要我既話, 我知道自此一切都會變得美好." (哈哈, 你都幾 "特別" 架喎, 啱啱黎, 就諗定走. 就算係咁諗都唔駛講到咁白啦 ...
咁講野法, d新隊友都唔多like你啦, 仲邊會有"美好"既將來亞大佬~!
Originally posted by terencey at 2008-1-22 04:46 PM:
TRANSFER RUMOURS (22/01/2008)

麥卡倫話, 英格蘭缺乏有質素嘅球員, 令佢冇咗份工
...
廢話永遠講唔完~!
Originally posted by terencey at 2008-1-23 04:14 PM:
TRANSFER RUMOURS (23/01/2008)

屈福特前鋒馬龍京治希望成功加盟富咸...
物唔係已經去左富咸? 我見yahoo 個"丁偉傑"專欄咁寫...
(轉) 1月 19日 星期六 21:27 更新
今晚英超倫敦打比,富咸新加盟球員的表現很引人注意,尤其是從屈福特轉會而來的馬龍京治,今日應該能趕及上陣,可惜他在屈福特的舊拍檔保亞沙受傷未能上陣,可能削弱他的戰鬥力。....
借問聲高文執教皇家蘇斯達既成績如何?
請問斯素高係唔係已經過檔祖記呢~??
Originally posted by terencey at 2008-2-17 06:35 PM:

唉 ...... 如果歐聯對國際米蘭又打到一團糟既話, 就算 DIC 真係收購利物浦, 睇黎賓 SIR 都 ......
聯賽已無機, 歐聯條路又唔易行, 仲輸鬼左比班士利, 真係篤定季尾嗅到油魚香~!
Originally posted by terencey at 2008-4-6 07:22 PM:
TRANSFER RUMOURS (06/04/2008)

新特蘭領隊堅尼因為佢足球專業牌照既需要, 會於 6 月去紐西蘭既欖球隊工作
...
請問聲有什麼關係呢?
Originally posted by terencey at 2008-4-26 12:19 AM:
TRANSFER RUMOURS (25/04/2008)

如果門將舒華沙, 中場洛查碧克同文迪達離隊既話, 米堡既周薪支出會減少 £130,000
Middlesbrough's weekly wage bill will be slashed by £130,000 if Mark Schwarzer, Fabio Rochemback and Gaizka Mendieta leave the club. (Daily Star)...
物文迪達仲未掛靴咩, 你唔提佢我都唔知佢仲響米堡o忝~!
Originally posted by terencey at 2008-4-29 11:31 PM:
TRANSFER RUMOURS (29/04/2008)

荷蘭球王告魯夫撐巴塞會打敗曼聯, 晉身歐聯決賽. 佢話:"我深信巴塞既美好日子即將降臨."
...
睇live見列卡特個表情都無能為力咁款, 仲成 84" 左右先換古莊臣出場~!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。