<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP
返回列表 回復 發帖
盧頓深受財政問題困擾, 領隊布歷維爾話, 英足總, 聯賽賽會同球壇同業 "都唔肯幫佢地一把"
Luton boss Kevin Blackwell says the football family, FA and Football League "haven't helped the club one bit" in their current financial struggle (Express).
盧頓好慘啊..........我想喊
Originally posted by terencey at 2008-1-7 11:04 AM:

係幾惨吓嘅, 盧頓領隊同球員嘅 11...
無錯,一定要搵到買家收購 先可以解困
希望以噚日對利記既表現 吸引到買家喇
Originally posted by terencey at 2008-1-8 12:58 PM:

連佢地嘅領隊都只能係咁樣望, 但...
deadline過後
但係佢地可唔可以等到重賽啊?!
好灰啊 盧頓頂住啊
Originally posted by terencey at 2008-1-10 12:08 PM:

本身係盧頓忠實球迷嘅電視節目主...
This's the best news for luton!! yeah!
我真係好開心 盧頓終於苦盡甘來喇!!
佢地所付出既努力係無白費到既
Originally posted by terencey at 2008-1-22 05:46 PM:

佢同時亦為自己棄用碧咸嘅決定辯...
條友勁煩,又勾返起英國人民既憤怒情緒
唔驚比人打.......嗎 麥卡倫
奇雲基瑾睇中韋斯咸前鋒艾殊頓
Kevin Keegan is interested taking striker Dean Ashton to Newcastle for West Ham. (Mirror)

識貨啊!!佢係好野黎 不過就幾易傷 :
Originally posted by terencey at 2008-1-23 11:45 PM:

我諗要出好高價先得喇, 事關韋斯...
最可惜係後者 係右腳 如果係左腳 就好.........
好多時 要傳中 都要 教返 隻右棍黎出波
呢樣野 同祖高爾 果陣時打左翼好似
奇雲基瑾打算用 £10m 羅致布力般翼鋒賓特利, 但可能因布力般或有新財團入主而受到影響
Kevin Keegan is planning to snatch David Bentley for £10m - but that planned raid could be ruined by Blackburn's proposed takeover. (The Sun)
曉士睬你都傻............難得佢同辛達.告魯斯越黎越有默契,會放人至奇

維拉後衛美爾保將於月尾轉投祖雲達斯
Olof Mellberg is set to quit Aston Villa to join Juventus by the end of the month. (Daily Star)

oh,that's bad new for villa........ 但係我相信 如果係真
奧利爾都有辦法搞掂,當初佢可以將美爾保改造成閘
宜家佢一樣可以 將居迪.戴維斯改造成閘,將禮特塞返係中路
咁就掂晒啦
Originally posted by terencey at 2008-1-26 12:09 PM:

我係曉士都唔會放個主將俾你, 仲...
1.無錯,布力般點會放人
2.咁又係 美爾保不嬲都係一個幾好駛好用既球員
難得有大球會針佢,佢都想另覓天地既
如果維拉想針 米基爾 的確幾難......因為好多大球會都昅住佢既動向

我想問下維拉係咪有個後衞叫 加利.卡希爾 如果美爾保真係要走
點解唔試下用佢呢,雖然唔知佢乜料 因為佢宜家基上未上過場
Originally posted by terencey at 2008-1-26 07:58 PM:

加利卡希爾係維拉既青訓產品, 司...
真係有可能奧尼爾會將格歷.加特拿改造成右閘
佢試過唔止一次比格歷.加特拿踢中場
但係佢d creative 真係認真麻麻
始終防守先係佢強項
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。