<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP
返回列表 回復 發帖
Originally posted by terencey at 2008-6-22 23:28:
阿仙奴考慮洽購於今屆歐國盃表現出色, 效力辛尼特既俄羅斯球星艾沙雲, £10m (宜家佢打歐國盃咁勁 , 恐怕 £10m 真係未必得喎 ......)
Arsenal are poised to offer £10m for Zenit St Petersburg's wantaway star Andrei Arshavin. (The People)
整個double 20m啦.....

俄羅斯仲有個柏夫里約真高都係好野.....睇下呢個o靚仔又賣到幾錢

[ Last edited by kakeidevil on 2008-6-23 at 12:08 PM ]
Originally posted by terencey at 2008-6-23 21:26:

我都有聽聞過, 博洛尼亞來季重返...
Ter Sir真係足球字典
Originally posted by terencey at 2008-6-30 22:40:
新加盟熱刺既 19 歲墨西哥新星杜斯山度士透露, 佢曾拒絕曼聯, 車仔及阿積士既邀請. 佢話:"我收到佢地開出既條件, 都好吸引. 但我喜歡桑迪拉莫斯既理念, 我將會於熱刺闖一番事業."
New Tottenham signing Giovani Dos Santos, 19, has revealed he turned down Manchester United, Chelsea and Ajax to sign at White Hart Lane from Barcelona. "I also had good offers [from them], but I loved Juande Ramos's ideas. I am going to do great things with the Spurs," he said. (Setanta Sports, 1110)
好彩你拒絕曼聯啫.....

[ Last edited by kakeidevil on 2008-7-8 at 11:54 AM ]
Originally posted by 處處吻 at 2008-7-8 11:28:
阿積士同海倫芬達成協議, 破荷蘭轉會...
http://www.ajax.nl/web/show/id=154417/contentid=66811

呢度先啱
Originally posted by 處處吻 at 2008-7-8 11:50:

唔好意思...激動過頭
唔緊要, 記得下次唔好啦~

肯番轉頭check post
少少地加你1分啦
原帖由 terencey 於 2008-7-18 12:52 AM 發表
各位版友:

唔好意思, 由於小弟於下周需要應付兩個重要既考試, 下周六下午就會考完, 到時我地再晌呢度見喇!  

terencey
18/07/2008
又有野玩喇
Ter sir努力呀!等你番黎.....
原帖由 tonykwl 於 2008-7-18 10:18 PM 發表

版主都鐘意搞下gag~!
可惜係一個爛gag
Ter sir去左邊丫
Ter sir..............

番來
番來 番來 番來吖  番來吖  番來吖  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。