<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP
返回列表 回復 發帖
Originally posted by iknow at 2008-7-2 03:10 PM:
蘋果話曼聯諗住用12m買「小豬」代C朗...重俾件7號「小豬」著=.=
我咪就係成日同你地講, 戒睇香港d體育新聞lor, 尤其係報紙...

永遠係綜合老吹, 再加個人意見...

人地"傳"曼聯買小豬, 佢就主觀講到用黎替c7... 根本個位都唔同....

比7號小豬, 就更加係自己多手加上去架啦...

呢d咁既聯想性老吹報導, 我一日可以寫10篇...
原帖由 arthur8088 於 2008-7-15 12:55 AM 發表
升班馬史篤城同意用 £4m 買利物浦門將卡臣
Premier League newcomers Stoke have agreed a £4m fee with Liverpool for goalkeeper Scott Carson. (1038, BST)

4m.....
but usually good keep ...
利物浦當然有試過將卡臣用黎當買巴里既籌碼, 問題有人玩價,
硬要張卡臣定位為10m既球員ma...

人家蘇格蘭一號keeper, 係蘇超打到會飛既哥頓都只不過係9m...

維拉絕對唔笨, 唔會肯比你用球員加錢換巴里, 最後利記只好屈服...

如意算盤打唔響, 最後賤價發售...

個人覺得賓尼迪斯收購球員既技倆真係麻麻, 一早唔好玩野, 卡臣仲當到6 7m洗...
買堅尼, 巴里, 更加唔知佢諗咩, 用貴價買d無進步既二線球員, 真係吹脹...

如果呢招係會work既, 咁上季利記最好表現既就會係班拿約,
而唔係2000多m既torres啦...

評分次數

原帖由 brightlee 於 2008-7-15 08:45 PM 發表

He just got 1 cap in International "B" level...

I still remember his days in Coventry City....
果陣時譯做侯卡比ma, 一個扭幾個射死曼聯, 仲話曼聯想買佢添...

佢算係好架啦, 果代仲有個卡丹馬達利, 都無人記得lor

評分次數

原帖由 saad 於 2008-7-30 09:28 AM 發表
曼聯翼鋒伊高斯將於未來 48 小時內加盟般尼, £1m 左右
Manchester United winger Chris Eagles will join Burnley in the next 48 hours in a £1m-plus deal. (Daily Mirror)  

佢熱身賽都OK, 只係身體對抗性差d, £1m賣走不如留番啦.......
其實上季已經係佢既最後機會, 佢熱身賽打得好, 上季初朗尼缺陣, tevez又未到,
有機會比佢上陣, 但踢到一劈屎一樣, 最後nani入左局射球世界波開始就注定佢要走人...

曼聯素來非常公道, 格寧, 查域克, 李察遜都有充分機會表現自己,
睇黎伊高斯同佢地無咩分別....

其實好難仲會留番佢, 因為佢個位, 今季要比李爾馬田去爭表現也...
原帖由 處處吻 於 2008-7-30 09:46 AM 發表
曼聯翼鋒伊高斯將於未來 48 小時內加盟般尼, £1m 左右
Manchester United winger Chris Eagles will join Burnley in the next 48 hours in a £1m-plus deal. (Daily Mirror)  

confirm左...曼聯中場太多人...好 ...
再講多兩句丫, 佢絕對唔可以算係"細路仔"啦, 佢同李察遜, 費查果班係同期,
無記錯佢仲係當年青年軍既隊長, 03年攞過青年軍fa cup...

佢被掃走, 真係無野好講, 佢既機會就係已經太多...
李察遜踢得好過佢, 都要走頭啦...
原帖由 處處吻 於 2008-7-31 09:24 AM 發表
熱刺年年都咁熱鬧, d球員係咁出出入入, 賓特利同莫達歷o既中場組合令人好有期待~ ...
平均人腳好似唔錯, 但似乎欠缺巨星級, 連一個都無....

睇下會唔會似阿仙奴咁, 打一兩個費比加斯同艾迪巴約出黎啦...
原帖由 處處吻 於 2008-7-31 09:30 AM 發表
新特蘭變左熱刺收容所
行番當年樸茅條舊路, 收容熱刺領隊炒魷後既剩餘物資...

好既話可以似樸茅咁穩步上揚,

堅尼....祝您好運啦...

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » TRANSFER RUMOURS & GOSSIP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。