<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 你地班友 , 最期待邊篇色文???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2007-4-17 01:46 AM:

肉肉的小肥雞

OK~甘生
今次係我諗錯隔離
既然你真係有心出文
廣大版友們有眼褔了
小弟先送上[18]分以表支持
聽個名好似好噁心.................................
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-17 02:01 AM:

聽個名好似好噁心.................................
你唔好咁仇視肥人拉~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-17 02:05 AM:

你唔好咁仇視肥人拉~~
冇計﹐自己都係呢個大家族一分子~
異色集--肉肉的小肥雞 ----- 相信很大機會順利當選,期待中.........
Originally posted by Jk at 2007-4-17 02:34 AM:
異色集--肉肉的小肥雞 ----- 相信很大機會順利當選,期待中.........
由小道消息Duck知.....上述所有文章,皆會出版.....
我比較想知道你描寫的那個肉肉的小肥雞有多肥...(汗..

找個 女藝人/明星  讓我們大概知道也好嘛@@

要不然幻想錯誤會很糟糕-.-

[ Last edited by pkbrian on 2007-4-17 at 09:43 AM ]
Originally posted by pkbrian at 2007-4-17 08:51 AM:
我比較想知道你描寫的那個肉肉的小肥...
想知可以問下ckyckk~~
Originally posted by ckyckk at 2007-4-17 01:46 AM:

肉肉的小肥雞

OK~甘生
今次係我諗錯隔離
既然你真係有心出文
廣大版友們有眼褔了
小弟先送上[18]分以表支持
你睇下你地對我有幾多成見~~
甘爺咁你答得我問題未
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1&highlight=
壓迫實錄--伊國戰紀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 你地班友 , 最期待邊篇色文???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。