<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2007-5-20 10:49 PM:

因此我最憎車仔
又讀真呀!
車仔其實得16、7個球員真係可以用到。
講兵力並唔屈,利記其實人最多。
Originally posted by wer at 2007-5-20 10:52 PM:

但實力方面..
難道你同外面既球迷一樣,都認為車仔加左軍刀同波歷克就無敵嗎?
事實上,今季架車係弱左。
Originally posted by wer at 2007-5-20 10:57 PM:

長遠來說,車仔好好多
我第一個贊誠賣果兩個貴價貨。
又老又錫身!
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-20 11:43 PM:

注碼太大, 決定除2

咁都中唔倒
算數啦!
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-21 08:14 AM:
排名        玩家        投注策略   ...
俾頭兩位玩家一注大野中左添!
我呢D小注戶唔夠佢地打嫁喎!
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-21 08:50 AM:
愛斯賓奴 對 基達菲  1 比 5 , 洗吾洗主場都輸得咁切底啊﹗﹗
一、愛斯賓奴剛剛歐協搏足120分鐘,體力輸曬。
二、基達菲既風格係專贏強隊,華西、巴塞同皇馬都輸俾佢。
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-21 09:01 AM:

堅守中游
你都無落注..........
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-21 09:05 AM:

基達菲, 又豬一場.
你第一點都有道理.
基達菲個古爾沙令我諗起之前桑坦德既阿根素。
可以話個踢法係為西甲而設。

以波論波,就算愛斯賓奴之前無搏120分鐘都未必係基達菲手腳。
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-21 09:25 AM:

馬會幾時先開嫁﹗﹗
你走收$$呀?
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-21 09:31 AM:

我要再搏殺. 我已成了 病態賭博.
快d 同我講.
唔知呀.............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。