<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
華倫西亞  對  維拉理爾
華倫西亞(讓一球)勝@2.6  x 50
華倫西亞勝2:0 @7.5  x 50
首名入球:大衛施華 @8 x  20

基達菲勝穿拉科勝@ 121  x 30

史特加  對  紐倫堡
史特加勝@2.05 x 50
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-26 10:50 PM:

, 好快有人要借大耳0 。
仆街娛
買左D咩呀!
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-26 11:00 PM:

拉科﹗死未﹗
我都有買呀
Originally posted by bigrice at 2007-5-26 11:21 PM:
些仔仲係0:0呀...............................
今次訓身變左pktim
你大把本$$輸啦!
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-26 11:53 PM:

我亂來,你呢?
有計劃嫁!
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-26 11:57 PM:

一陣起身睇皇馬輸。
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-27 08:19 AM:
P.S. 3 自由神o既策略保唔倒前4
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-27 10:41 AM:

. 我輸曬﹗
我預左自己輸

不過無法,為支持愛隊...........
明知輸都無法

華倫西亞來季要加油呀!
我會一路都咁支持你嫁!
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-27 10:50 AM:

華倫西亞.收左皮LU~.
我買左今晚意甲.
意甲?
我今晚先諗!
要走啦!
畢爾包  對  馬略卡
畢爾包主勝@ 1.67  x 50
愛斯賓奴  對  維爾瓦
愛斯賓奴客勝 @ 3.2 x 50
切爾達  對  貝迪斯
和@3.15  x 50

瑞超卡爾馬勝穿馬模勝穿葡盃士砵亭勝 @1.45 x 1.5 x 1.48= 3.219 x 100
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。