<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-1 09:51 PM:
艾夫斯堡 $2,000
中~~
Originally posted by 自由神 at 2007-5-2 02:00 PM:

小保加 (阿根廷)   4倍
不過要過到沙士菲先!
我都要玩!不如加埋我做反面教材,你地就做明燈啦!
放心都得
今日我估boca大炒沙士菲
Originally posted by 自由神 at 2007-5-2 09:23 PM:

我建議參與人數唔好太多<8
淨間...
如果好似報紙咁o既話應該係人都可以幫手計倒o既
不過個format係點可能要d時間傾

估唔到同feu, eqhigh鬥完nba, 而家再鬥football
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-2 07:37 PM:

放心都得
今日我估boca大炒沙士菲
再中~
今晚再估古古達
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-3 10:51 PM:

再中~
今晚再估古古達
又中~
中左咁多次都未有遊戲玩
點解冇fulham嬴波o既?
依場同之前portsmouth o個場一樣, 又係收起主力
唔同o既就係今場liverpool係岩岩踢完歐聯?
收起主力...踢完120分鐘歐聯+12碼...你話依場戰況如何?
可能你會話出小將會博上位, 但咁易博上位練習時已經上倒位啦, 仲駛乜打咁耐青年軍同後備
而且fulham主場唔算太差, 又要保住英超席位, 對住等緊睇歐聯o既liverpool, 出d半主力又驚會受傷錯過決賽
唔知你踢過波未, 如果我係liverpool是但一個球員都唔會有心機踢依場波
Originally posted by feuosma at 2007-5-5 11:35 PM:

我捧左利記15年....雖然依家對佢...
連中4次
如果尋日估埋奧厄和咪...
第5場:
ac場波入唔倒多過兩球

一於估到輸為止
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-6 08:53 PM:
第5場:
ac場波入唔倒多過兩球

一於估到輸為止
連中5場

第6場:
熱刺win
玄機: 一開始開個假o既平手呃人, 開唔夠一日就要快快手轉番正常o既讓平半
簡單黎講sure win

一於估到輸為止
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-6 10:42 PM:

連中5場

第6場:
熱刺win
玄機: 一開始開個假o既平手呃人, 開唔夠一日就要快快手轉番正常o既讓平半
簡單黎講sure win

一於估到輸為止
依場都係冇乜信心
不在推介之列
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。