<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
揾錢真艱難.........首日小結餘....

(1)    屈福特[0] 對 曼城[0]     $500屈福特@1.97   $0
(2)   皇家蘇斯達 [+0.25] 對 馬德里體育會 [-0.25]    $500皇家蘇斯達@1.80   $+400
(3)   AC米蘭 [-1.5] 對卡利亞里 [+1.5]     $500AC米蘭@1.95    $+475
(4)   名古屋八鯨 [-0.5] 對神戶勝利船 [+0.5]    $600神戶勝利船@2.0   $-600

[ Last edited by feuosma on 2007-4-22 at 05:03 AM ]
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
今日既比賽暫時出住兩場先...稍後再加.....

(5)        紐卡素 對 車路士[-0.5] (車路士讓半球)
車路士@1.5$1000

真係估唔到曼聯咁快又失分…..呢場波車仔上下肯定會付出200%既努力 (即使週中對利記…)因為呢個真係可遇不可求既機會……而晌呢個世上我睇唔到有邊一隊球隊可以阻止抱住必勝決心既車仔勝利……更莫講話攻不銳…守不穩…..近期狀態相當差既紐記…..呢隊野近呢兩個幾月既聯賽只係勝錫非聯…..呢場波真係講多都嘥口水……呢場波…. 車路士….

(6)        漢堡 [-0.5] 對 緬恩斯 (漢堡讓半球)
漢堡@1.65$500

今年既德甲真係……依家差唔多有10隊有機會降班……咁樣唔係競爭劇烈…而係代表成個聯賽水平都差…..今晚比勒費爾德多蒙特波琴三隊竟然一齊勝出(真係六合彩都冇咁難中….)….. 漢堡依家話就話排第9…但竟然只係高過護級線2分….今場對住後防極差既緬恩斯係最佳既搶分機會……緬恩斯近4場失左11球….而漢堡自從新教練史提文斯上任後大改進….近9場6勝2和1負…..只係輸比狀態顛峰既史特加….
睇番賠率方面漢堡勝只係1.65…..而同時另一場漢諾威對慕遜加柏既比賽漢諾威勝係1.75…..漢堡同緬恩斯既績分只係差5分…..而漢諾威同慕遜加柏就差10分…. 漢諾威勝出竟然仲冷d……唔駛問…. 呢場波…. 漢堡….

[ Last edited by feuosma on 2007-4-22 at 05:14 AM ]
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-4-22 05:01 AM:
揾錢真艱難.........首日小結餘...

1)    屈福特[0] 對 曼城[0]     $500屈福特@1.97   $0
(2)   皇家蘇斯達 [+0.25] 對 馬德里體育會 [-0.25]    $500皇家蘇斯達@1.80   $+400
(3)   AC米蘭 [-1.5] 對卡利亞里 [+1.5]     $500AC米蘭@1.95    $+475
(4)   名古屋八鯨 [-0.5] 對神戶勝利船 [+0.5]    $600神戶勝利船@2.0   $-600
1. 黑色点解???

2. 你毎次d錢都係慮積架可 ?!? 吾會話下次d錢又由頭黎過 , 永遠吾洗破產
Originally posted by playbr2 at 2007-4-22 05:13:

1. 黑色点解???

2. 你毎次d錢都係慮積架可 ?!? 吾會話下次d錢又由頭黎過 , 永遠吾洗破產
1. 無輸無勝...
2. 梗係累積!!!!!...如果係咁玩有mud意思????

你仲未訓???...我依家訓啦....
Originally posted by feuosma at 2007-4-22 05:17 AM:

1. 無輸無勝...
2. 梗係累積!!!!!...如果係咁玩有mud意思????

你仲未訓???...我依家訓啦....
和波可以攞番d錢架???
Originally posted by feuosma at 2007-4-22 05:01:
揾錢真艱難.........首日小結餘...
有$275贏算唔錯啦 !!!!
我尋晚輸$800
神戶勝利船呢隊波作客差到痺,以後要小心!!!
Originally posted by playbr2 at 2007-4-22 05:25:
和波可以攞番d錢架???
如果買讓球盤,例如A隊 [0] 對 B隊 [0],即等於開平手盤,
最終賽果(法定時間90分鐘)和球的話可退款,賭博術語稱之為【走盤】

所以讓球盤係非常受歡迎的一個彩池,因為較主客和保險多啲
旗開得勝

日日斬馬會,返工唔會攰

今晚我都瞓身車仔,大好機會追上嚟,攞咗呢三分先,到時再主場殺破曼聯,捧盃
(而家買車仔英超冠軍仲有2.2倍)
Originally posted by feuosma at 22-4-2007 05:05:
真係估唔到曼聯咁快又失分…..呢場波車仔上下肯定會付出200%既努力 (即使週中對利記…)因為呢個真係可遇不可求既機會……而晌呢個世上我睇唔到有邊一隊球隊可以阻止抱住必勝決心既車仔勝利……更莫講話攻不銳…守不穩…..近期狀態相當差既紐記…..呢隊野近呢兩個幾月既聯賽只係勝錫非聯…..呢場波真係講多都嘥口水……呢場波…. 車路士….
過分主觀地批評球賽...........

我就唔信奧雲有得踢既話車仔會贏梗~~
Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-22 11:36 AM:

過分主觀地批評球賽...........

我就唔信奧雲有得踢既話車仔會贏梗~~
冇錯冇錯...紐記一定掂!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。