<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 22-4-2007 23:09:
師兄你有冇買架, 你輸左$1,400喇喎
邊度 $400 ????
Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-22 11:15 PM:

邊度 $400 ????
feu 3場都和左, 總共輸左 $1,900
哈...你班友仔...成日入黎搞搞震冇幫親.......今晚就勝比你地睇....

(8)        比拉馬 [-0.25] 對 科英布拉大學 [+0.25] (比拉馬讓平半)
比拉馬 @2.05$1000

又一場護級大戰…狀態方面…比拉馬近期只曾於作客時兩負士砵亭…..而近期雖只勝一場….但其餘對手均為賓菲加士砵亭波圖布拉加等勁旅….上場面對同級既塞圖巴爾即取勝…….主要原因為季中比拉馬引入幾名新球員加強攻擊力……成績亦同時好轉…..科英布拉大學近態就差…7場不勝……賠率方面…比拉馬全季只勝3場……科英布拉大學最近5場作客僅一敗….比拉馬聯賽積分及排名均低於科英布拉大學…但盤口仍為主隊讓平半…..
呢場波我都有信心……比拉馬……

(9)        曼聯 對 AC米蘭 (入球中位數2.5球)
細 @1.60$1000

意大利球隊最出名既就係佢地既防守……即使冇之前羅馬果場波…佢地晌歐戰作客時亦不主動進攻…入波亦甚少…(上輪作客拜仁焗攻當然例外…)今場波米蘭吸取左羅馬既教訓…..肯定不會和曼聯搶攻…..而今場波A米前線掛帥既基拿甸奴既表現亦…..近期A米晌意甲既入球力因冇肥哨晌度而好難出現…….曼聯方面…近期既入球可謂多羅羅….但大家要明白A米並唔係屈福特錫非聯同不自量力既羅馬…..曼聯球員依家當然比2年前成熟好多…..但佢地面對既尼士達同幫利拿都係國家隊成員……而曼聯近兩場既表現大家都見到…….

(我都考慮過A米下盤….不過我始終唔敢睇小曼聯….畢竟佢地比2年前強得多…..)
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
晌度同大家講唔好意思…..一就係尋日既表現…..另外係今日既握介因時間關係較簡略……

見到大家好似對馬會既讓球盤 (俗稱亞洲盤...filter-074 Handicap…)好像不太熟悉…..而且kakei開既考眼光亦經常有讓球盤…….所以晌度作一簡單解釋…..可見下表…(讓球盤只有2個選擇….選中既當然得到該場既賠率…..下表主要為新手而設…..不過如果大家係赌開既下面所講既只係小兒科)…

我相信大家睇完可能都未必完全明……(因為要完全解釋清楚要打好多字…歡近大家發問….)
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒

賀一賀 NEW OPENING!!!!

Keep it up!!

I will sometimes post tip in your thread
Originally posted by feuosma at 2007-4-23 22:54:
哈...你班友仔...成日入黎搞搞震冇幫...
讓平半係咪 [0/-0.5] ??

今晚「球彩大聯民」積皇呢塲推介下盤,不過我支持你feuosma,因為平半要上,半份博一份,
今晚先殺馬會,然後ManU嗰場再斬
feuosma 兄我撐AC米蘭........
佢地人齊好多~
Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-24 12:05 PM:
feuosma 兄我撐AC米蘭........
佢地人齊好多~
上次你撐車仔咁幫我,,
今次又幫我
Originally posted by eqhigh at 24-4-2007 17:10:

上次你撐車仔咁幫我,,
今次又幫我
哦....好呀....我幫你撐米蘭.......
今晚既推介尋晚出左......維持不變.....

既然有時間...晌度比大家睇一d關於歐聯既有趣賠率......(轉自某外國赌網gamebxxxxx......)

(1) 今年既冠軍會係邊個國家既球隊????

英格蘭@1.16...
意大利@4.50...

(2) 今年既冠軍會唔會係第一次攞冠軍????

係@2.85...
唔係@1.37...

(3) 決賽對陣係???

曼聯對車仔@2.50...
A米對車仔@3.50...
利記對曼聯@3.60...
A米對利記@4.10...

(4) 邊隊英格蘭既球隊會晌四強後行得最遠 (邊隊成績會最好)???

車仔@2.50...
曼聯@2.75...
利記@3.0...

(5) 利記同車仔邊個晉級???

車仔@1.65...
利記@2.15...

(6) 曼聯同A米邊個晉級???

曼聯@1.70...
A米@2.10...

(7)今晚曼聯對A米...

曼聯有波入@1.20...
A米有波入@1.55...
曼聯唔失波@2.20...
A米唔失波@3.50...

(8)明晚車仔對利記...

車仔有波入@1.22...
利記有波入@1.53...
車仔唔失波@2.20...
利記唔失波@3.50...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。