<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-4-29 11:09 PM:

唔知....:co...
全世界既波都係假嫁。
不過睇你捉唔捉到佢條路姐。
上兩季捉羅馬4:0同5:0都贏到笑
我想問基金仲剩番幾多錢,好似輸咗好多,唔知輸晒未呢?同埋歐聯四強買乜好,請指點謎津!
Originally posted by wai2002 at 2007-5-1 12:02 AM:
我想問基金仲剩番幾多錢,好似輸咗好多,唔知輸晒未呢?同埋歐聯四強買乜好,請指點謎津!
去到四強次回合,我地唔可以用正路既角度去估計球賽結果。(當然唔好又諗7:1)

想有肉食可以買波膽。如:車0:0利、AC 3:1 曼
咁樣就反而有得搵下$$。

P.S.不過都係問番Feuosma兄啦!
Originally posted by wai2002 at 2007-5-1 00:02:
唉.........

(1)    屈福特[0] 對 曼城[0]     $500屈福特@1.97   $0
(2)   皇家蘇斯達 [+0.25] 對 馬德里體育會 [-0.25]    $500皇家蘇斯達@1.80   $+400
(3)   AC米蘭 [-1.5] 對卡利亞里 [+1.5]     $500AC米蘭@1.95    $+475

(4)   名古屋八鯨 [-0.5] 對神戶勝利船 [+0.5]    $600神戶勝利船@2.0   $-600
(5)   紐卡素[+0.5] 對 車路士[-0.5]    $1000車路士@1.5    $-1000
(6)   漢堡 [-0.5] 對 緬恩斯[+0.5]    $500漢堡@1.65    $-500
(7)   華域克 [-0.5] 對 威廉二世[+0.5]     $400華域克@2.00    $-400
(8)   比拉馬 [-0.25] 對 科英布拉大學 [+0.25]      $1000比拉馬@2.05    $-1000
(9)   曼聯 對 AC米蘭 (入球中位數2.5球)   細@1.60   $-1000
(10)  拖連奴 對 AC米蘭      和@2.15    $-2000
(11)  拖連奴 對 AC米蘭      拖連奴勝@4.85    $-800

現有結餘:$3575

[ Last edited by feuosma on 2007-5-1 at 03:30 PM ]
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by 自由神 at 2007-5-1 00:49:

去到四強次回合,我地唔可以用正路...
嘩好耐冇見你喇喎........
問我????問完我跟手買對家係馬????
好...入正題.....

(12)        利物浦 對車路士
上半場和 @1.85 $500

今場同晌之前聯賽勝出果場唔同…..今場利記晌落後情況必須要進攻….而大家如果見過利記如需要對強隊強政既情況相信都知通常都成效唔大…..而且車仔可以話係超聯最佳防守球隊…..車仔一定駐重兵晌中後場防守跟住等待反擊機會….因此我相信上半場可以入一粒既機會唔大…...(反而我最驚既係仲比車仔反攻得手輸一粒…)…而當下半場利記要空群而出既時候…賽果到時就很難講了……..
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
what is your balabce?
Originally posted by lywv5 at 2007-5-1 15:28:
what is your balabce?
#54.....
不如整番個聯賽呀
記得以前體育版都有玩過, 就好似而家d報紙咁有幾個人係度估, 睇下一個月後戰績如何
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-1 17:34:
不如整番個聯賽呀
記得以前體育版都有玩過, 就好似而家d報紙咁有幾個人係度估, 睇下一個月後戰績如何
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-1 17:49:
都係一個好提意
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。