<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
今晚先至賭 FA CUP......

搞搞日聯先:

主客和:

星期六(4)  川崎前鋒 WIN

1.75   x    300分
就快開波:

星期日(7)主客和

杜伊斯堡 Win

1.55  x  520分   
今晚D波超正路!!!
Originally posted by bigrice at 2007-5-21 01:01:
我番來啦, 我要番本

主客和 星期日...
中哂!!!

成8倍幾........
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-21 07:54:

講個秘密你知呀, 場波開左你先落注呀
下不為例

唔係噃....我個post係 7:51pm,場波開8:00pm嫁????

我post完仲走去馬會網上投注

[ Last edited by ronja on 2007-5-21 at 05:58 PM ]
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-21 09:44:
再輸我要跳樓.
千祈唔好跳樓呀!!

你跳咗樓好易到我包尾....到時我要跳樓呀
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-21 19:18:

心水啫
你鍾意既買5000博下囉~~~~~~~~~~~~~~
今次會唔會除二??
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-21 19:33:

你得4千4咋wo~~~
訓身喇
買得大,賠得大呀
我驚輸咗要跳樓呀!!
Originally posted by bigrice at 2007-5-21 19:22:

多謝晒,多謝通融, 我落完之後睇番先知遲左一分鐘多的, 不過個時場波未開波.
anyway, 遲就係遲, 我下次會早小小架啦
原來佢話你......今次唔扣你分通融一下啦.....

但其他參賽者每人加10,000分作補償,有冇人反對??
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-21 19:42:

財神黎到都唔識開門...........
我得嗰四千四,跟住買細1.7倍中咗都唔夠8000分!!!

等我度吓D超過80倍賠率嘅大茶飯啦!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。