<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-7 10:59 PM:

軍情有變
熱刺就係我推o既第6場
我頂,,,,,,
你又中呀
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-8 07:31 PM:
咁多位頑童埋黎報到喇!
報到都報足三次...
報到!!!!!!

[ Last edited by eqhigh on 2007-5-8 at 11:30 PM ]
好~第一日參賽
細細地玩下先

今日焦點都係落o係 車仔 對 曼聯身上
覺得車仔會贏..又唔想反曼聯,,
所以買個細就算..

車路士 對 曼聯    細盤@1.68    $500

係就係熱左多少
不過都叫做幾穩陣
今場波mu同車仔都會缺少大部分主將
曼聯就話會收起giggs同史高斯
甚至可能朗尼同C朗都會收起
加上戰意不足,,入波決心應該唔會太大

至於車仔,,雖則佢地好有決心要贏曼聯
但係,,今場真係冇左好多件
尤其前面冇左杜奧巴同洛賓
從上場佢地對阿記果場睇到
前鋒既把握力完全唔多掂
卡勞,胡禮仔表現唔錯,,但始終唔係射手
得番祖高爾有番d威脅
估佢地今日最多入得兩球

一於捧:細!
榜首@@

今晚細細地玩熱刺
熱刺 對 布力般流浪     熱刺主勝(1.70)@200

熱刺有主場之利,,再加上要爭歐洲賽資格
有目標之下都係撐熱刺
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-11 09:36 PM:

艾力克,開個新post先做test,因為...
我地幫佢推左成3頁...
佢都不知幾開心

不過話時話,,隻feuosma都好耐冇蒲頭喇喎...
Originally posted by 自由神 at 2007-5-11 10:16 PM:

輸$$輸到俾人砍!潛水去!
feuosma 在線
Excellent Writer

積分 3884
發帖 3552
注冊 2005-10-31

走左佬都掛住我地依度...
好感動呀
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-11 10:35 PM:

我唔出post架, 我係懶人一名
有得玩時預埋我啦
推卸責任
我都唔開架...
Originally posted by 自由神 at 2007-5-14 09:58 AM:

年青人未賭過$$係咁嫁啦!
咁又係呀年青人
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-14 02:45 AM:

早知買 $1 算了......
紐卡素班波都玩野的......
買$1你咪中少d囉...
琴日奧雲又傷Q左
等我計喇.....

排名        玩家        投注策略        今日投注        上日賺蝕        累計結餘
1           自由神           -                   -                +590              5,590
2           eqhigh            -                   -                  -                  5,140
3          feuosma          -                   -                  -                  4,949
4        Edgar Davids      -                   -                 -110              4,890
5           ronja             -                   -                 -300               4,700
6            小強             -                   -                  -                  4,000
6           bigrice            -                   -                  -                  4,000
8           艾力克           -                   -               -1,000              3,637

賢兄有個好開始,,,暫排榜首

艾力克再次跌番落榜尾

大家睇左自己個分有冇錯..有錯記住出聲
我計數真係好廢架...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。