<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
我唔識計了...

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-5-17 at 01:55 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 17-5-2007 14:01:

誰會奪標???.....
西維...
咁我即係蝕啦......
咁何來賺 $11.XX ???
車路士 vs. 曼聯

細           x$50
首名入球:豬油巴  x$20
半場和,全場車勝  x$30(中立場唔知邊隊主客)

我唔知賠率...........

PS:有無得賭希拉利奧架??
Originally posted by 艾力克 at 18-5-2007 10:25:

有冇人落黎陪我呀
我賭希拉利奧咪陪硬你囉.......
Originally posted by 艾力克 at 18-5-2007 10:29:

你幾十幾十(你之前咪估左囉, 留左record喇), 我成千喎
睇黎都係nba岩我玩d
大佬.........唔識賭既人同師奶都係咁賭架啦....................
歐聯決賽先開始玩大D啦......
Originally posted by kakeidevil at 20-5-2007 20:35:
我決定...
搏FUN攞彩系列
Originally posted by 自由神 at 21-5-2007 09:00:

俾頭兩位玩家一注大野中左添!
我呢D小注戶唔夠佢地打嫁喎!
堅守中游
Originally posted by 自由神 at 21-5-2007 09:02:

你都無落注..........
希拉利奧連 sub 都無.................
Originally posted by kakeidevil at 22-5-2007 19:41:

我撐卡卡,AC 90分鐘1比0 ko利記~~~~~~~~~~~~~
卡卡首球!

仲話撐卡卡..............
撐卡卡都唔撐到底...........

乜你唔知卡卡(10球)爭2球就可以平到轟炸機 Muller 12球既單季歐聯入球紀錄咩??

我瞓身都支持 AC 90分鐘 2比0 ko 利記
or AC 90分鐘 1比1利記 加時 1比0 ko 利記啦........

卡卡梅開二度!!!
首球 Kaka x50
首球 Seedolf x50
首球 Inzaghi x50
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。