<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-21 19:54:

講緊bigrice呀
[url]http://www.en...
秘密..................................
今日條飛唔係買咖,齋點~
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-22 11:02:
排名        玩家        投注策略   ...

中既唔使多,一場就夠!唔通..........................................我行緊運
Originally posted by 小强 at 2007-5-22 11:18:
Can kakeidevil award some 'fun' to 艾力克 for maintaining the 排名? Hard work need to be rewarded....
哎o也~你都知我好多時加分都唔會淨係加1,2分咁少咖喇~
加分好主觀咖,況且艾力克既努力人所共知~
有時又冇需太執著有冇加分,值得加分既多多都有
總之我覺得要鼓勵既時候就會出手,你放心
如果唔係老細炸型點算
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-22 11:22:

唔需要, 我又唔係成日dl野
等我過番5,000先啦

duffy:
依個對沖幾好, 我都覺得冇理由兩個決賽都和
咁咪有排...........
今晚又有心水!信既買多少玩下.......................waka

今日轉行估波膽:

布洛馬波卡納  對 希爾星堡

布洛馬波卡納 (主隊勝)     1 : 0        9賠
希爾星堡            (客隊勝)     0 : 4        40賠
Originally posted by 自由神 at 2007-5-22 16:11:

0:4?我覺得無咁勁呀
富貴險中求!
Originally posted by ronja at 2007-5-22 13:27:

如果又打和?
我撐卡卡,AC 90分鐘1比0 ko利記~~~~~~~~~~~~~
卡卡首球!

Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-23 10:50:

仲話撐卡卡..............:nogood...
挑~我已經實際行動支持左kaka喇!!!!!
你??得把口~~

仲有!!!!乜L野加時呀?千奇唔好!
ac要90分鐘ko利記!

頭先喺馬會有條友:『唔該幫我填AC2:1!!!!5舊!!!』
他媽的.....方死人唔知咁~
勇勇 ,下次唔好再喺sport section開埋啲咁既post喇
原因唔使我多講~
今次算你(其他版主唔包),但記得下次唔好喇!
要玩既留喺"球[財]球戲"....任你玩!我話既!
因為果度嚴好多,你咁做分分時鐘會扣分,到時得不嚐失~盞大家冇引!
但呢度任你玩之餘,抵死得意既有分加不特止,仲一定唔會扣分添.....
你話邊度着數啲先??

[ Last edited by kakeidevil on 2007-5-23 at 06:46 PM ]
Originally posted by ronja at 2007-5-23 18:28:

方死人唔知佢輸五舊!!!
今晚買左未??
我就買梗ac,差在買咩咖啫
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。