<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-18 09:29 PM:

good idea~
賭下球證全場吹左幾多次雞?.....
或者兩隊正選球員球衣號碼總和好冇??
吹雞不如吹犯規次數
吹雞仲包括corner, 換人等架
Originally posted by 自由神 at 2007-5-18 09:17 PM:

外國有得賭呢!
第一個覺球係邊隊開
如果真係開依個, 場波開左冇幾耐就玩完冇咁刺激喎
嬴輸都係好玩在由頭玩到尾姐
Originally posted by 自由神 at 2007-5-18 11:04 PM:

我聽日先落,你地小心呀!
今晚中左o既話聽日去買紅鑽石
Originally posted by feuosma at 2007-5-19 12:58 AM:

原本我都諗緊好冇買佢上盤......比你咁樣一講.......
依排好黑呀
唔通會一直燈落去

輸咁多唔想計分
靠你喇
Originally posted by eqhigh at 2007-5-19 02:56 PM:
排名        玩家        投注策略   ...
火都黎
blackpool win (1.85) 1,000

今日1,000唔夠玩, 我想搞大佢
今日用晒1,000lu
等我今晚返去玩凌晨o個d先
想買點解udinese好似幾個唔出得, ac又唔會認真玩, 個"大"都咁熱o既?
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-19 04:20 PM:

火都黎
blackpool win (1.85) 1,000

今日1,000唔夠玩, 我想搞大佢
終於中喇
個game一開始玩就未嬴過, 多謝eqhigh o係我輸到仆左o既時候幫手計分
希望今次係另一個連勝o既開始啦
1場11號w同p $50
我唔識架, 上網睇倒咪...

認真d先...
PSG(1.62)win x valencia(1.68)small @200

[ Last edited by 艾力克 on 2007-5-20 at 01:30 AM ]
排名        玩家        投注策略        今日投注        上日賺蝕         累計結餘
1           自由神           -                   -                 -60               5,777.5
2          feuosma          -                   -               +225               5,632
3            小強             -                   -            +1,138.8            5,138.8
4       Edgar Davids       -                   -                  -                 4,884.8
5         @娛樂滿紛       -                   -                -340                4,660
6            eqhigh           -                   -                -580               4,160
7            ronja             -                   -                -300               4,125
8           bigrice            -                   -                    -                 4,000
9           艾力克           -                   -              +1,194.3          1,773.7

P.S. 1
小強唔聽話用左2,000, 不過無所謂啦

P.S. 2
尋日想用psg串山葉o既時候, 第6感就feel倒山葉有問題, 所以冇估到, 希望幫倒你地啦
其實之前都有第6感架, 只係覺得會嬴先繼續買, 係我唔岩
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-20 10:48 AM:
排名        玩家        投注策略   ...
有冇人有跟勝利船呀?
好大機會喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。