<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-21 06:02 PM:

九両菜丫!我買5000你同我除2
Minus Principle~~~~
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-21 06:36 PM:

右上角有ip..................
鬼唔知你無..................
捨命陪君子

AC米蘭 勝 X 1000
利物浦 勝 X 1000

[ Last edited by Duffy on 2007-5-22 at 11:27 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-22 11:22 AM:

唔需要, 我又唔係成日dl野
等我過番5,000先啦

duffy:
依個對沖幾好, 我都覺得冇理由兩個決賽都和
過番5,000 D 副版主實加分加到你瀨尿~~~~
努力呀~~~~

至於個注......
其實我亂黎架咋.....諗住咁輸少D嘛.......
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-22 11:28 AM:

吾系最 多 $1,000 咩.
賭得少又被串
賭得多都要被串.............
feufeu 哥哥..........我有少少意見呀.....
我覺得你好似用【AL力克】之名老黎d咁喎.......................

證據:

1. 你用正身響此帖為下游分子.....
2. 【AL力克】一出於新帖高踞榜首~
3. 用返正身首戰大敗慘遭成燈,更將榜首之位拱手相讓予小弟~

[ Last edited by Duffy on 2007-6-16 at 12:35 AM ]
Originally posted by feuosma at 16-6-2007 00:42:

feu其實都唔係我正身....呢個先係.....

用戶名 性別 主頁 來自 注冊日期 上次訪問 發帖
咁點解你後尾轉用 "feuosma" 既??
仲要分身多分過正身咁多..............

PS: 都係用【AL力克】啦....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。